donderdag 24 maart 2016

Tegels brabant

U vindt bij ons tegels in verschillende prijsklassen, stijlen en merken, waaronder vtwonen. Brabant BV biedt u een ruime collectie wand- en vloertegels , keramisch parket, tegelstroken en mozaïek. Bezoek onze showroom in Eindhoven. Vanuit onze showroom in Rosmalen (bij Den Bosch) importeren wij rechtstreeks wandtegels , vloertegels en mozaiek vanuit fabrieken over de hele wereld.


Het voordeel wat wij daarmee behalen, rekenen wij door in onze prijzen. Dit geeft niet alleen voordelen omtrent de prijs, ook hebben wij als eerste de nieuwste trends .

Kom naar onze showroom in Tilburg! Tegel en Natuursteen Brabant heeft een zeer grote collectie keramische tegels , natuursteenvloeren en wandtegels. Zocht u op tegels Tilburg? In je eigen gemeente Tilburg ligt een mooi bedrijf!


Eigenaar Ad Hooijen vertelt. Ik richt me voornamelijk op de particuliere markt. In onze showroom vindt u uitstekende kwaliteits tegels voor uw vloer, badkamer of misschien wel uw keuken.


Wij zitten al jaren in het vak als tegelzetter, zo nemen wij graag uw werk uit handen.

In onze outlet vind u de restanten of te groot ingekochte partijen . Ons assortiment is variërend en bestaat uit A-kwaliteit wandtegels , vloertegels , houtlook tegels Tilburg, keramisch parket, Hoogglans tegels , gepolijst vloertegels en mozaïeken. Wij hebben veel verschillende soorten tegels van . Op zoek naar keramische tegels voor uw tuin en woont u in brabant ? Dan kunt u bij natuursteenvoordelig terecht! Ruim soorten, in diverse afmetingen!


Na jarenlang als vertegenwoordiger werkzaam te zijn geweest in de tegelbranche heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Ik heb goede contacten opgebouwd met diverse leveranciers en fabrieken en mijn passie voor tegels is gedurende de jaren steeds . Tegelhandel Tilburg - Van Wezel Tegelwerken Leveren en aanbrengen van tegels en natuursteen - Service en kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Voor het eerst in de vtwonen huiscollectie: muur- en vloertegels ! De vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Mat, glanzen met en zonder subtiel grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. De tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus óók voor de badkamer.


Vloertegels in Provincie Noord Brabant. Wandtegels in Provincie Noord Brabant. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Brabant tegels Elshout in Elshout vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. NS-stations aangepast voor blinden: 'Wel jammer dat de stickers met teksten in braille worden gejat' Alle NS-stations in Brabant zijn voortaan geschikt voor blinden en slechtzienden.


Tegels in Provincie Noord Brabant.

Spoorbeheerder ProRail stak in Nederland dertig miljoen euro in de verbeteringen. Speciale herkenbare tegels en aanwijzingen in braille .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts