dinsdag 22 maart 2016

Stalen dakpanplaten met isolatie

Geïsoleerde dakpanplaten – € 4€ 4per m². De geïsoleerde dakpanplaten hebben een mooi afgewerkte en stijlvolle vormgeving met het uitzicht van klassieke dakpannen en een ingebouwde isolatie. Door hun relatief lichte gewicht zijn de platen zeer goed handelbaar en daarmee gemakkelijk en snel te plaatsen. Huisman biedt u een breed aanbod aan stalen dakpanplaten , bitumen Onduvilla en geïsoleerde dakpanplaten , samen met alle toebehoor voor een scherpe prijs.


Dit bestaat uit een stalen bovenplaat in dakpan profiel, met daaronder een PIR isolatielaag van tot 160mm gevolgd door een witte stalen onderplaat. Bekijk de producten onder STALEN DAKPLATEN MET OF ZONDER ISOLATIE.

Dakpanplaten zijn nauwelijks te onderscheiden van echte dakpannen. Stalen dakpanplaten zijn wat zwaarder maar goedkoper dan die in aluminium. Aluminium platen zijn veel.


Ook in geval van een overzetdak zal de bestaande dakbedekking de nodige geluidsisolatie bieden. De Eskimo dakpanplaat is de geisoleerde uitvoering van het Oud Hollands model dakpanplaat. De Eskimo is opgebouwd uit een OVH model bovenplaat waaraan een isolatielaag van PUR wordt verlijmd. De onderzijde van de Eskimo wordt standaard afgewerkt met een staalplaat.


Doordat de Eskimo dakpanplaat een . Wil je jouw dak snel en goedkoop renoveren en isoleren , dan zijn geïsoleerde dakplaten een echte aanrader!

Realisaties en prijzen vind je hier. De buitenkant van het paneel bestaat meestal uit lichtgewicht staal , de binnenplaat kan bestaan uit staal , polyester of een combinatie van materialen. Dakpanpanelen zijn dakpanplaten met isolatie en bestaan uit een geprofileerde staalplaat met dakpanmotief. De toplaag is afgewerkt met een hoogwaardige en duurzame coating. Door hun vorm en kleuren zijn dakpanplaten nauwelijks te onderscheiden van echte dakpannen.


Buitenplaat, Staalplaatdikte , 70mm (incl.verf). Profielvorm, dakpanplaat. Afwerking, plastisol 200. Isolatie , hard polyurethaanschuim (PUR). Brandklasse, B(CFK-vrij).


Optionele diktes, 6 en 1mm. Panelen, wand- en dakbeplating in Elshout Tel. Stalen balken, kokers, buizen in Nieuwkuijk Tel. Ze worden vaak geplaatst bij de renovatie van bestaande daken of tuinhuizen. In het geval van een overzetdak is dit geen probleem omdat de bestaande dakbedekking dan voor de nodige isolatie zorgt.


Stenen dakpannen hebben hun duurzaamheid reeds bewezen, stalen tot nu toe nog niet. Ook minder isolerende factor voor staalpannen zou . Bij het vergelijken van de kosten moet je natuurlijk wel een compleet vergelijk maken van een waterdicht en warm dak van beide materialen.

De dakpanplaten kun je kopen in de geïsoleerde versie en dat scheelt behoorlijk op de kosten en leggemak. In ruimtes waar het warm of juist koel moet blijven, zijn geïsoleerde dakplaten onmisbaar. Bovendien bespaart u door de moderne isolatiematerialen geld en spaart u daarnaast ook het milieu. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw . Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en hebben geen extra corrosiebescherming nodig.


Stalen platen moeten wel extra beschermd worden daar waar de galvanisatielaag is weggeschraapt door slijpen of boren bij het plaatsen. Er bestaan ook dakpanplaten die al voorzien zijn van een isolatielaag , waardoor . Na jaren is hier een overzetdak op geplaatst dat bestaat uit industriële dakplaten. Het gaat hier om platen die niet geïsoleerd zijn. Omdat de rest van het dak ook niet al te veel isolatie bevat, wil ik deze platen vervangen door geïsoleerde exemplaren.


Gaat er dan niet te veel rendement van deze isolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts