vrijdag 25 maart 2016

Paaltjes met lint

In-Liner is uw specialist voor afzetpalen! Afzetpaaltjes (met lint ) zijn zowel te koop als te huur. Rode loper paaltjes zijn ook te huur en te koop. Lint en Kilo per paaltje ! Vind alle Afzetpalen en - linten voor bureau die u nodig heeft in ons ruim aanbod van Uitrusting Onthaal.


Safety Made Easy door Seton.

Ons assortiment omvat: afzetpaal buiten,afzetpaal zwart, afzetpaal aluminium, afzetpaaltjes rvs,afzetpaaltjes koor touw, afzetpalen lint ,afzetlint,afzetpaal met lint ,afzetpaal,afzetpaal koorpaal met houder Aafzetpalen,afzetpaal met trekbanafzetpaal met uittrekbaar, afzetpaal met trekban goedkope afzetpalen en nog . Zoekt u afzetpalen met uittreklint of rode loper paaltjes ( afzetpaaltjes met koord ) super kwaliteit! Aangeboden gebruikte afzetpaaltjes zonder lint en zonder rooie loper. Rood gelakt aluminium paal met haspel incl. Deze roestvrij stalen mat zwarteafzetpalen met rood uittreklintzijn uitermate geschikt voor binnen en buiten gebruik. Doordat de afzetpalen van roestvrij staal zijn vervaardig kunt u deze afzetpalen rustig buiten gebruiken.


Combineer deze mat zwarte. Palen en ketting ofwel kettingpalen zijn een makkelijke manier om een locatie af te sluiten.

Met PVC ketting en de juiste kettingpaal heeft u altijd een nette oplossing voor afbakening die u ook elders kan gebruiken. De afzetpalen is een hoogwaardig personengeleidingssysteem op basis van palen met uittrekbaar band of koord. Door het brede scala van kleuren en uitvoeringen, voor zowel de palen, lint , koord , de voetplaten en de linthouders worden deze afzetpalen geplaatst in zeer uiteenlopende omgevingen waar men de . Zwart paaltje ZIP - De ideale en universele oplossing die aan alle eisen van uw zaak beantwoordt om uw klanten de weg te wijzen! Zwarte paal - Zwart lint Afmetingen: H: L lint : 2m Geleverd per in een metalen frame: L: 125cm B: 75cm H: 195cm. Optie apart bij te bestellen voor afzetpalen met trekband.


Het lint op de foto is in een golvend patroon bedrukt. Er komt bedrukking in het midden van de band (zijdig). Indien u meerdere afzetbanden wilt laten . Huur afzetpalen voor een sjieke uitstraling van je feest of event. Of je nou voor een concert of een beurs een afzetpaal huurt, wij zorgen voor een passend product.


De afzetting die je huurt is netjes vormgegeven en daarnaast wordt je gehuurde afzetting snel bezorgd. Dit artikel is verkrijgbaar in volgende kleuren: Toon dit artikel in kleur antraciet. Deze moderne paaltjes zijn steeds voorzien met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts