woensdag 30 maart 2016

Beuken trap

Hout is een dankbaar materiaal. Van nature is het mooi, sfeervol en warm. Daarnaast is het ook sterk en duurzaam. Bovendien is het één van de weinige bouwmaterialen die in de natuur groeit.


Mensen omringen zich graag met hout. Bij Trappen Johan Baeten delen we deze liefde.

We werken het liefst met eik of beuk , . Beuken is een lichte loofhoutsoort en daarmee een hardhout. Het wordt veel toegepast in moderne trappen , meestal afgelakt met een blanke parketlak. Bij gelamineerd beukenhout , wordt elke plank opgebouwd uit massieve, aan elkaar verlijmde delen.


Hierdoor wordt kromtrekken voorkomen en ontstaat een . Houten basis trappen van Stair Care zijn robuuste trappen die volledig voldoen aan het bouwbesluit. Koop nu een op maat gemaakte trap inclusief montage! Wij hebben een open beuken trap die indertijd met, als ik het me goed herinner, Glasurit behandeld is.


De toplaag begint nu te verslijten (na jaar).

Beste, Ze hebben in onze woning net de trap geplaatst. Dit is een beuken trap , onbehandeld. We vroegen ons af welke vernis we zouden moeten gebruiken om de kleur van het hout te bewaren.


Sadolin en Levis zijn merken die we kennen. Maar zijn deze een goede keuze of zijn er 2verschillende . Massief beuken trap , bovenaan RECHTS verdreven, kleine balustrade, aftotale lengte 308cm, totale breedte 87cm, totale hoogte 288cm, hoogte … € 30 00. Reeds uitgebroken Hoogte: m Breedte: m Opeerste platform is niet meer bruikbaar omdat dit werd verwijderd om de trap te. Foto van de gehe… € 5500.


Beuken wordt veel gebruikt bij het maken van meubels, ook in de vorm van fineer op bijvoorbeeld meubelplaat. Verder vindt het toepassing als parket, laminaat en trappen. Het heeft de eigenschap bijna niet te splinteren daardoor is het uitermate geschikt voor de bouw van trappen (blootvoets belopen) en kinderspeelgoed . Omdat een houten trap traag maar zeker afslijt, moet je deze af en toe behandelen. De trap vernissen is dan een goed idee. Bij gebruik van niet scherp gereedschap bestaat de kans op brandvlekken.


Ontdek er hier meer over over! Ben je op zoek naar een trapbekleding van eigen bodem? Dan is een beuken trap een excellente keuze. Europa is namelijk het belangrijkste groeigebied van de beuk.

Een trap met een beuken decor heeft mooie, strakke structuren en geeft je woning een elegante uitstraling. Vooral in moderne of cottage . Je houten trap veiliger maken doe je met een antislip vernis! Ondek in deze video hoe je dit aanpakt. Koop of Verkoop beuk op Marktplaats.


AA trappen is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van trappen, waaronder beuken trappen. Een beukenhouten trap is splintervrij en slijtvast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts