donderdag 24 maart 2016

Slijtlaag aanbrengen

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van diverse typen slijtlaag : bitumineuze slijtlaag , tweecomponenten polyurethaan slijtlaag , tweecomponenten epoxyslijtlaag en meer. SN Safegrip is een tweelaags bitumineuze slijtlaag voor voet- en fietsbruggen van hout en beton. Een slijtlaag , of ook wel een.


RoadRepair Oppervlaktebehandeling en slijtlaag aanbrengen - met weinig personeel inzetbaar. Aanbrengen slijtlaag op asfalt.

Door het aanbrengen van een slijtlaag ondergaat het bestaande asfalt een verjongingskuur. Hierdoor gaat het asfalt langer mee en ziet het er weer als nieuw uit. In de gemeente zijn er veel wegen die toe zijn aan een verjongingskuur. De komende jaar zullen verspreid over de jaren . Uit , de vrije encyclopedie.


Ga naar: navigatie, zoeken. Het aanbrengen van de kleeflaag bestaande uit een bitumenemulsie. Het afstrooien van split op de kleeflaag.

Verleng voordelig de levensduur van uw weg! Daarmee wordt het asfalt . Op woensdag en donderdag juli wordt op een aantal wegen in de gemeente een slijtlaag van kleine steentjes aangebracht. Het gaat om de Ingenieur van Stuivenbergweg en een deel van de Deijnschestraat in Winssen, Molenweg in Ewijk, Tichelaar in Beuningen en Jonkerstraat in Weurt.


Met het aanbrengen van een slijtlaag op het asfalt wordt de levensduur van wegen verlengd en krijgt het wegdek de stroefheid weer terug. Een dergelijke slijtlaag aanbrengen behoort uiteraard ook tot onze werkzaamheden. We bieden u een ruime keuze uit type bitumen en steenslag in diverse formaten en kleuren. Het leveren en aanbrengen van Epoxy en bitumineuze slijtlagen op beton en staalconstructies of als beschermende slijtlagen op houten of betonnen brugdekken en hellingbanen. De slijtlagen worden in combinatie met gegradeerde steenslag als conservering op genoemde constructies . Schmidt Wegenbouw brengt een hoogwaardig en betaalbaar slijtlaag aan op uw asfalt wegdek.


Dit verlengt de levensduur en voorkomt dure herstelreparaties. Een van de middelen om asfalt in topconditie te houden is het aanbrengen van een slijtlaag. Met name houten bruggen en vlonders vormen een veiligheidsrisico bij nat weer.


Het glad worden van de planken kan resulteren in ongelukken met fietsers en voetgangers. Riettransplantatie Drontermeer. Projectinformatie: Link naar projectpagina.


Deel dit verhaal, kies je platform!

Groot onderhoud Erasmusbrug Rotterdam. Onderlaag asfalt aanbrengen. Deklaag asfalt aanbrengen. Bijkomende werkzaamheden. Werkzaamheden aan de N259. Start werkzaamheden en planning.


Vanaf maandag juni worden eerst de slechte stukken asfalt van diverse wegen in onze gemeente vervangen. Reeds veel meters bitumineuze slijtlaag zijn op deze manier door ons aangebracht de afgelopen jaren. Er zijn veel verschillende typen emulsies, door onze ervaring kunnen wij u adviseren welk type en hoeveelheid past bij het gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts