maandag 28 maart 2016

Troffelvloer kleuren

Kleuren Troffelvloer - Iedere kleur en tint verkrijgbaar! Daarom is een troffelvloer geschikt voor ieder interieur en elke ruimte. Indien u dat wenst kunt u echter ook kiezen voor een matte afwerking.


Troffelvloeren zijn beschikbaar in diverse kleuren en combineerbaar met vloerverwarming. Daardoor zijn ze niet alleen geschikt . Stijlvolle vloer met vele voordelen.

Ze zijn minder krasgevoelig dan polyurethaan vloeren en kunnen goed met vloerverwarming worden gecombineerd. De vloer heeft een moderne industriële uitstraling en past goed in strakke stijlvolle interieurs. De korrelgrootte varieert van 0. Het is ook mogelijk om een figuur of logo in de vloer aan te brengen waardoor je een unieke vloer krijgt. Je kunt kiezen voor een matte of een glanzende afwerking.


JDM Vloeren heeft de beschikking over alle RAL-kleuren voor een voor een troffelvloer. Naast een vloer in een egale kleur zijn ook tal van kleurcombinaties mogelijk. Daarbij is een troffelvloer zeer goed te combineren .

Voor afwijkende kleuren betaalt u een hogere prijs dan voor de standaardkleuren omdat we deze speciaal voor u mengen. Een troffelvloer is aan te leggen in vrijwel elke kleur en met verschillende kleurencombinaties. Verder is het tegen een meerprijs mogelijk om een extra kraswerende laag toe te voegen aan de vloer of . De vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren , kleurcombinaties en stroefheden. Voor de troffelvloeren geldt dat deze allen vloeistofdicht zijn.


De epoxy troffelvloer wordt standaard afgewerkt met twee lagen . De nieuwste kleuren collectie vind u door op deze link te klikken! Terazzo en vloerenbedrijf Traas - Heinkenszand . U heeft een ruime keuze wat betreft de kleuren voor uw troffelvloer of mortelvloer. De meest gebruikte kleuren voor de troffelvloer zijn grijstinten en aardetinten. Voor particulier gebruik is een selectie van grijstinten en aarde tinten beschikbaar.


Zet u de vloer in voor industrieel gebruik? In dat geval is er een breder scala aan mogelijkheden wat betreft kleur. Verschillende troffelvloer kleuren en stijlen: Zowel de kleuren als de korrelgrootte kunnen verschillen waardoor de vloeren passen bij verschillende stijlen.


Combinatie met vloerverwarming . Kleuren op uw beeldscherm gelden slechts ter indicatie en kunnen afwijken. Andere kleuren op aanvraag leverbaar.

Daarnaast is een troffelvloer eenvoudig schoon te maken. De kleuren en de samenstellingen van de troffelvloer zijn eindeloos. Wilt u meer informatie over . In het ene bedrijf zal de uitstraling belangrijker zijn dan in het andere bedrijf. Ook met betrekking tot esthetische wensen kunnen wij veel voor u betekenen. De troffelvloer HQ kan namelijk in alle kleuren geleverd worden en al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo erin verwerkt.


Je ziet er ook niet snel vuil op. Omdat de vloer geen vloeistof doorlaat en bestand is tegen chemicaliën, is deze Epoxy vloer ook geschikt voor werkruimtes. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen en restaurants waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne. Van Tol Vloeren beschikt over talloze kleuren en kleurencombinaties. Troffelvloer van Design Vloer Nederland is een vloeistofdichte troffelvloer op basis van fijn zand en kunsthars.


Speciaal ontwikkelde design troffelvloer voor horeca, kantoren, bedrijven, woningen en showrooms. TROFFELVLOER KLEURENKAART. Er zijn vele kleuren beschikbaar voor een troffelvloer. De Soldicoat Troffelvloer sluit hier perfect op aan en voldoet derhalve aan de HACCP eisen.


Kleuren : Een honderdtal gemêleerde standaard kleuren zijn leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts