donderdag 17 maart 2016

Plint profiel

Werk uw wanden en vloeren af met een mooie plint. Bij Parketvloershop verkopen we plinten en profielen in meerdere maten en kleuren. Als professional vindt u bij ons alles wat u nodig hebt op het gebied van houten vloeren en laminaat.


BRUT : Afwerking Brut vraagt nog een definitieve eindafwerking van de plint. Het Bminus plintprofiel vlak is ontworpen om in het vlak met het pleisterwerk geplaatst te worden.

Hoogte profiel mm - Dikte mm. Lalegno beschikt over een ruim assortiment profielen en plinten. Kortom, wij hebben alles in huis om uw parket tot in de puntjes af te werken. Bekijk nu de plinten en profielen bij Forinn!


Diverse merken beschikbaar: Balterio , Döllken, Forinn, Gerflor, Gradus en Prinz. Vergeet tijdens het wegwerken van kieren en naden je keuken niet. Dit keukenplintprofiel kunststof transparant 13x24mm 260cm zorgt ervoor dat de onderzijde van je keukenplint goed afgewerkt wordt, zodat dat deze in het oog springt. De plint is gemaakt van polyvinylchloride - beter bekend als pvc – en daarom slijtvast, .

De plintprofielen kunnen bovendien vooraf gelakt (kleur naar keuze) of geanodiseerd (zilver) worden. Vaak worden de plinten ook geverfd in de kleur van de muur. Bminus voorziet de profielen dan van een grondverf.


Buitenhoeken worden in verstek verbonden (45°), binnenhoeken worden de één voor de ander geplaatst. Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat. Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant. Ook afwijkende maten en modellen zijn mogelijk! Plintprofiel met afdichtingslip.


Het plintprofiel verhinderr afdoende het doordringen van vocht in de voorkant van de plinten. De afdichtingslip, van zacht PVC, sluit optimaal aan op de vloer. Materiaal: kunststof (hard en zacht gecombineerd) Kleur: tranparant.


Geschikt voor 16mm plaatdikte. Matrix onderdelen: Aluminium profiel voor de afwerking van de vloer, gelakt in een kleur naar keuze. Onderdelen voor modulaire standenbouw. De plint bevestigd u met kit of met clips die u apart bij kunt bestellen. Let op: Prijs is per lengte van 250cm.


VERPLICHTE AFNAME VAN.

Laminaat en Parket heeft een breed assortiment plinten en profielen voor laminaatvloeren, PVC vloeren en parketvloeren. Als u een nieuwe vloer gaat leggen, dan is het van groot belang om de juiste plinten en profielen te kiezen. Vloerbekledingen worden vandaag aangeboden in een veelvoud van designs. Küberit heeft zich daarop ingesteld en biedt een omvangrijk assortiment hoogwaardige aluminium plinten aan voor parket, laminaat,soepele vloerbeledingen en tapijt. Aangeboden worden tweedelige- zowel als eenvoudige plinten , . Deze plinten maken een mooie brug tussen muur en vloer.


Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. De variaties zijn legio en elke installatie vraagt om een eigen oplossing en mon- tage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts