maandag 21 maart 2016

Hordeur gordijn

Praxis biedt een groot assortiment aan hordeuren en raamhorren, maar ook speciale horren voor je dakraam, schuifpui en draaikiepraam. Ruime keuze horren en vliegengordijnen bij GAMMA. Hordeur , raamhor en horren op maat.


Of zelf horren maken met horrengaas en horprofiel. Zet jij in de zomer graag je deur open voor wat frisse buitenlucht, maar wil je liever geen insecten in huis?

Dan is een hordeur een handige en decoratieve oplossing. Er zijn verschillende types beschikbaar. Je kunt kiezen uit een vliegengordijn of een vaste hordeur , Wil je liever iets anders?


Dan kan je kiezen voor een . Horren zijn er in vele soorten en maten. Houd insecten buiten met horren van KARWEI. Een hor is een ideaal middel om insecten buiten de deur te houden ook al heb je de deur wagenwijd open staan.


De beestjes kunnen niet naar binnen, maar de heerlijke frisse lucht wel.

Ook geniet je ongestoord van je slaap. Kijk snel en profiteer van het voordeel! Ga goed voorbereid de zomer in en laat vliegen en andere insecten buiten de deur met een hordeur ! We hebben een ruim assortiment met verschillende hordeuren. Daarnaast hebben we een assoritment van vliegengordijnen, houten vliegengordijnen tot op maat gemaakte gordijnen.


In onze webshop vind je namelijk . De originele plisse hordeur het voordelig online bestellen. Bruynzeel horgordijn 2x met schuifbare lamellen. Nieuw in doos stuks beschikbaar moeten met spoed weg.


Zo is een hordeur effectief tegen vliegen, maar lastig voor huisdieren. Ook vinden sómmige huisdieren (ja ik bedoel júllie, katten!) het leuk om hun nagels te scherpen aan een vliegengordijn. Een plissé hordeur is de ideale oplossing om bijtende en stekende insecten buiten te houden. Deze hordeur is een innovatief ontwerp.


Wilt u zelf een hor maken? De hordeur is gemaakt van aluminium en hierdoor bestand tegen . Het zelf maken van een hor is doet u . Magneetgordijnen zijn zeer populair vanwege het gebruiksgemak.

U zet het magneetgordijn uiterst snel en gemakkelijk in elkaar, waarna u deze gemakkelijk monteert door middel van de bijgeleverde magneetstrips. De magneten zorgen ervoor dat het gordijn uit zichtzelf weer mooi sluit. Zowel op als in de dag te monteren . Bugsout horren en raamdecoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts