donderdag 31 maart 2016

Novoferm codeschakelaar

Instellen novoferm draadloze codeschakelaar signal 218. U heeft al een deur op het oog, maar het plaatje is nog niet helemaal compleet? Werp dan eens een blik op onze accessoires. Een garagedeur kan hier eenvoudig mee worden uitgebreid.


Hieronder staat een greep uit de mogelijkheden die Novoferm biedt aan accessoires. Niet iedere accessoire is leverbaar op ieder .

Bestel een Novoferm Signal 2voor €14(incl. btw). Altijd gratis verzending naar België en Nederland. Novoferm draadloze codeschakelaar bidient u met een tot cijferige cijfer combinatie Uw garagedeur(en) codeschakelaar Signal 218. Novoferm handzenders, wandzenders en codeschakelaars zijn er in verschillende uitvoeringen, welke eenvoudig op alle Novoport motoren kunnen worden ingeleerd.


Zo hebben we de Novotron 50 welke enkel in de verpakking van de novomatic . Uiteraard voldoet ook de codeschakelaar aan alle veiligheidsvoorschriften. Draadloze metalen codeschakelaar Tormatic DigiCode Premium. Handzender Tormatic Mix 43-2.

Askoppelbus 3x mm. Codeschakelaar metaal draadloos. Drukknop voor binnen bedraad. Een geïntegreerd foutmeldingssysteem maakt eventuele servicehandelingen eenvoudig.


Type Signal 1Mogelijkheid tot uitschakeling van de aan. Een snelle en comfortabele bediening met een tweekanaals- handzender met Keeloq wisselcode-systeem. Geschikt voor: Novoport 1. Wij hebben een uitgebreid assortiment toebehoren, waarmee u onze systemen volgens uw individuele eisen kunt uitrusten. Judith Herrijgers is eenzijdig verlamd geraakt en heeft een crowdfunding opgezet voor de aanpassingen van haar woning.


Novoferm heeft een elektrische garagedeuraandrijving beschikbaar en Geerts. Verschillende duurzame aandrijvingen en bedieningselementen van Novoferm voor industriële sectionaalpoorten. Informeer u nu over ons assortiment!


Wij verhandelen zelf geen artikelen. Wel hebben wij contacten met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts