maandag 21 maart 2016

Solid surface platen

Leveringskosten, Gratis levering! Materiaal, Solid Surface. Marlan lijkt op ivoor, marmer, steen of keramiek en straalt de warmte van natuurlijke producten uit.


Marlan bestaat voor het grootste deel uit een minerale vulstof verwerkt in een hoogwaardige polyesterhars. Het oppervlak is niet alleen mooi, maar is door en door hetzelfde materiaal.

Dus geen kwetsbare toplaag die kan . Platen van mm dik zijn ideaal te gebruiken als kastdeuren in keukens. Zo kan het blad dezelfde kleur hebben als de kastdeuren. Solid Surface is de verzamelnaam voor composietmaterialen die in de massa gekleurd zijn. Ze zijn massief en homogeen en kunnen gebruikt worden voor veeleisende toepassingen.


Al deze producten hebben als basisbestanddeel Alluminiumtrihydraat (ATH). Als tweede component en bindmiddel . Ze kunnen eenvoudig opgeschuurd worden om dezelfde finish als de bovenkant te krijgen.

Een val of te sterk buigen kan de plaat breken, evenals te kleine details. Zorg dat details minstens 4-millimeter in afmeting hebben. Solidsurface heeft een gladde zichtzijde. De niet zichtkant kan glad maar ook . Extra verpakkings- en verzendkosten zijn verwerkt in de prijs.


Kerrock biedt een zéér ruim assortiment aan platen , bakken en toebehoren. In het plaatmateriaal wordt Kerrock . Men kan het naadloos verlijmen en onder invloed van hitte vervormen. GetaCore acrylgebonden mineraalplaat is een solid surface product. Deze plaat behoudt een gelijke kleur aan beide zijden en bij verschillende producties.


De constante kleur waarborgt optisch naadloos verlijmde combinaties tussen verschillende (dikten) platen en GetaCore was- en spoelbakken. Het belangrijkste bestanddeel is het mineraal Aluminium TriHydraat. Het materiaal is homogeen van opbouw, niet poreus en bestand tegen vlekken en chemische stoffen.


Het is een zeer aangenaam materiaal en gelijkwaardig aan de natuursteen. Het bestaat voor tweederde deel uit natuurlijke mineralen en een laag percentage hars met grote. KRION is een innoverend en exclusief solid surface materiaal.


Het plaatmateriaal is een product op basis van een acryl-mineraalgrondstof, hoofdzakelijk bestaande uit aluminiumtrihydroxide en polymethylmethacrylaat, waarbij de voordelen van beiden grondstoffen zich moleculair laten verbinden tot een buitengewoon aantrekkelijk materiaal.

Betacryl Lijm Classic White 0-100. Woods leverd massief teakhouten badkamermeubelen in combinatie met solid surface wastafels en waskommen. Het plaatmateriaal van acrylhars gebonden mineraalmateriaal met een uniek, soms steenachtig uiterlijk en met uitstekende homogeniteit en- in tegenstelling tot het uiterlijk – prettig aanvoelend.


Het laat zich naar wens vervormen en is met gereedschap voor hout te verwerken. Zelfs samen verlijmde platen en ingelijmde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts