vrijdag 18 maart 2016

Perzische tapijten marktplaats

Voor iedereen een voordeel. Prachtig perzisch tapijt. Handgeknoopt zonder beschadigingen. Moet wel gereinigd worden. Echt perzisch tapijt inclusief certificaat.


Dit tapijt is handgeknoopt en onverslijtbaar.

Meter mooie diepe kleuren. Zo goed als nieuw Ophalen. Perzisch tapijt , gebruikt. Verzendkosten voor rekening koper. Hand gemaakt en zie label van metaal voor echtheid.


Etiket aan de achter zijde is kwijt jammer voor de niet kenner van dit kwaliteits kleed. Het is handgemaakt en dat kunt u zien doordat het patroon. Echte perzen handgeknoopt stuks kerman uit iran maten 111xen 114xprijs per stuk euro beide 1euro.


Kijk ook bij mijn andere advertenties voor meer perzische tapijten en.

Wil jij ook een spectaculaire entree maken? Wij hebben de loper eenmalig gebruikt op onze bruiloft (nieuw aangeschaft). Geweldig item om de juiste vintage sfeer op jouw locatie te creƫeren. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! UITVERKOOP - t korting op Yalameh Tapijten ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Dus als u op zoek bent naar fraaie en unieke vintage tapijten, als cadeau of voor uzelf, neem dan regelmatig een . Laat een berichtje achter in ons gastenboek!


We vinden het leuk om te lezen wat bezoekers van onze website vinden. Er valt altijd iets te verbeteren. Buy and sell in the marketplace. Turkse Tapijt Winkel Rotterdam. Onlangs kochten wij een nieuwe bank.


Wat een zoektocht is dat. We hebben unaniem gekozen voor deze Artifort bank, model Mare in de kleur lichtblauw. Deze design bank voldoet aan al onze eisen: hij ziet er fris, tijdloos uit en zit . IInnne woningen zijn tenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts