dinsdag 29 maart 2016

Subsidie dakisolatie den haag

Dan kunt u subsidie krijgen van de gemeente. Het is verstandig om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en eventueel een aanvraag voor een premie bij jouw gemeente, provincie of de . Dat komt doordat je huis warmte vast blijft houden waardoor je verwarming minder hard aan hoeft. Hierdoor bespaar je geld. Vind je de kosten voor isolatie erg veel?


Dat betekent dat je een deel van de isolatie gesubsidieerd krijgt.

HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS,. Beiden met een maximum van procent van de daadwerkelijke kosten. Bekijk de voorwaarden op de website van de gemeente Den Haag.


Deze regeling is in combinatie met andere regelingen aan te vragen. Subsidie dak – en vloerisolatie Den Haag. Door goede isolatie van uw woning kunt u besparen . Sinds kort is er weer een landelijke subsidieregeling voor woningisolatie met € - per msubsidie voor vloerisolatie. Ook zijn er nog lokale regelingen.


Als u minder energie verbruikt is er minder COuitstoot en draagt u bij aan een schoner milieu.

Dan is het verstandig om eerst het aanbod in jouw regio te vergelijken voordat je een keuze maakt. U ontvangt € per msubsidie op spouwmuurisolatie. Verschillende gemeenten vinden het erg belangrijk dat hun inwoners energiezuinig wonen. Daarom worden er veel maatregelen genomen om het isoleren van woningen te stimuleren.


Ontdek alle landelijke en lokale subsidies voor . Welke gemeente geeft subsidie voor een groendak? Gemeenten willen graag groene daken in de stad. Een groendak is goed voor het afvangen van fijnstof en voor het duurzame imago van een stad. Als het werk door een aannemer is uitgevoerd: een kopie van de eindfactuur van de aannemer met een specificatie van de toegepaste materialen,. Den Haag heeft duurzame energie hoog in het vaandel staan.


Wij hebben voor u uitgezocht of en hoeveel subsidie u kunt verkrijgen in de verschillende grote steden in de randstad. Milieuvriendelijke dakisolatie. Zelf dakisolatie aanbrengen.


Vrijblijvende offertes aanvragen! Landelijke subsidieregeling energiebesparing eigenhuis. Voor deze regeling is alleen nog budget beschikbaar voor Verenigingen van Eigenaren. Het sedumdak door ons laten aanleggen kost dus € 1. We leggen dan bovenop de dakbedekking speciale isolatie (R-waarde 46), hier overheen komt nog een dam .

En wilt u uw dak laten isoleren? Of heeft u dat in de afgelopen maanden gedaan? Een glaszetter uit uw regio is van deze regeling op de hoogte, en levert u de juiste eindfactuur waarmee u de subsidie kunt aanvragen. U kunt uw subsidieaanvraag digitaal . Raadpleeg wel altijd eerst de website van de gemeente . Wij kunnen deze werkzaamheden graag voor u uitvoeren.


Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Voorwaarden subsidieregeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts