woensdag 30 maart 2016

Skylt ultra matte lak

Zeer hoge slijt- en krasvastheid. Bij een praktijkvergelijking van matte lakken van nagenoeg alle Europese lakfabrikanten door vakblad Mobilia . Met deze 2-componenten lak kunt u vloeren en meubels zeer mat afwerken. SKYLT beschermt onzichtbaar.


Absoluut ultra - mat en onzichtbaar. Laat hout de natuurlijke uitstraling behouden.

Voor eiken en lichtgekleurde ondergronden. Titanium-hard: kras en slijtvast. High solid: meer vastestofgehalte dan reguliere lakken. Scherpe prijzen - Snelle levering. Bekijk de producten en meer informatie in onze webshop!


Ultramatt en voorkomt glansstrepen. Een echt ultramatte lak die de kleur van het hout niet verandert. Het houtoppervlak ziet er uit alsof het onbehandeld is.


Zelfs bij zeer intensieve belasting zijn kras- en slijtvastheid optimaal.

Voor 17:uur besteld=morgen in huis! Wat voor parketlak is de skylt titanium? PU parketlak die niet zichtbaar op houtenvloeren, echt en geheel glansvrij. Geschikt voor vloeren die intensief belast worden - gratis verzending. Echter zijn de meubels die wij afgelopen zomer hebben veel geler van kleur en glanzen deze ook meer als het pas gemaakte TV meubel.


De laatste is precies wat we willen een laklaag die je eigenlijk niet ziet. Ik vraag mij alleen af wat heb ik . De laatste jaren is deze lak erg in opkomst, dit komt met name omdat er veel mensen zijn die graag . Groots assortiment Binnen watergedragen. Bestel goedkoop bij Goudverf.


Deze lak heeft bijzondere eigenschappen als het gaat om slijtvastheid en uitstraling. Een van de eigenschappen is dat de vloer “ ultra mat ” blijft waardoor de natuurlijke uitstraling van het houd behouden blijft. Niet voor donkere ondergrond. U vloer behoud zijn onbehandelde uitstraling.


Verbruik: ongeveer liter per m² per laag. Skylt Original geeft door zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts