woensdag 16 maart 2016

Glazen raamdecoratie

Het glazen paneel bestaat uit gefused glas aan de voorzijde, en een vlakke zwart gekleurde achterzijde. Het Paneel Glas Fusion Blocks in metalen Standaard is totaal centimeter hoog en centimeter breed. Vind raamdecoratie glas op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Gebruikt Ophalen of Verzenden. Achteraf betalen mogelijk, gratis ruilen en dagen bedenktijd!

Glazen deco- hanger in 2-delige set nu voor €1(exclusief €verzendkosten). Artikelinformatie: glazen deco-hanger, 2-delige set. Leuk als wanddecoratie, raamdecoratie of plafondhanger: een prachtige blikvanger. Hanger van… Nieuw Verzenden.


Volledig glas stuks afhalen te bergen op zoom. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Een bijzonder mooi lieveheersbeestje zittend op een bloem, gevangen in een raamdecoratie van stijlvol, blauw glas. Een prachtige aanblik, vooral als de zon erdoorheen schijnt!


Met metalen kettinkje voor een veilige bevestiging.

Wat verwacht je van raamdecoratie ? Dat ze privacy, zonwering of verduistering bieden? Deze vraag bepaalt voornamelijk welke soort gordijn of raambekleding je kiest. De mogelijkheden van de raamdecoratie hangen ook af van het raahoe groot het is en hoe het opendraait. Zo weinig mogelijk natuurlijk daglicht . Voorbeelden van de mooiste rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën en lamellen.


Bekijk hier gerealiseerde projecten van Zon en Scherm ter inspiratie voor uw nieuwe raamdecoratie. Glasfantasie raamdecoratie , een jong dynamisch bedrijf gevestigd in Veghel. Vergelijk bedrijven in de regio Brussel Watteyne Construction, De Vriendt- Yernaux, Van.


Raambekleding in de badkamer. Er zijn verschillende producten met een speciale coating tegen vuil, vocht en bacteriën. Bovendien handig voor de keuken, waar raamdecoratie snel vet wordt. Glazen tafels zijn te maken in iedere gewenste afmeting en stijl. Raamdecoratie kan ook gewoon in de badkamer!


Het grote voordeel van een tafel van glas is dat het geen afbreuk doet aan de ruimte. Ook kasten en tv meubels hebben uitgevoerd in glas het grote voordeel dat deze in iedere gewenste afmeting gemaakt kunnen worden. De Plissé black-out is ondoorzichtig en is daardoor uitermate geschikt voor de verduistering van de slaapkamer.


Er komt licht door deze vorm van raamdecoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts