maandag 17 augustus 2015

Zwembadrand graniet

Rechte boord: 50cm lengte x 35cm breedte. Binnenhoek: 50cm lengte x 50cm breedte. De randen zijn zeer kleur- en slijtvast. Tagged as g65 graniet randtegel, massief.


Onze granieten zwembadrand is door zijn gevlamde en geborstelde oppervlak antislip.

Deze granieten zwembadboord is onderhoudvriendelijk en vorstvrij. Het is goed bestand tegen. Uiteraard is maatwerk binnen zwembadranden ook mogelijk. Op zoek naar zwembadboorden voor de perfecte afwerking van een zwembad , in basalt, graniet of hardsteen?


Pepperino dark is een populaire lichtgrijze graniet uit China. Deze natuursteen wordt het meest toegepast als terras of oprit. Er zijn ook diverse mogelijkheden qua gevelbekleding en buitenafwerking. Voeg toe aan favorieten .

Handig: de Bluestone zwembadranden van Coeck hebben een verzoete ran zodat je je nooit kwetst als je uit het water komt. Tip voor veilig zwemplezier: kies voor gebouchardeerde natuursteen. Een mooi zwembad verdient een mooie zwembad randtegel. Randtegels geven het zwembad de finishing touch en zorgen uiteindelijk voor het zwembad waarvan je hebt gedroomd.


Graniet : keihard en gebruiksvriendelijk. Te koop uit onze verbouwing: natuursteen zwembad rand tegels in goede staat. Kleur : creme wit maat : x 30cm. Dark Cloud is een bijzondere slijtvaste grijze graniet en is uitermate geschikt voor terrassen. Bekijk de natuursteen zwembadboorden van Marshalls.


In alle rust trekt u dan een paar banen in uw eigen achtertuin. Voor de perfecte afwerking van uw zwembad , kiest u best voor onze natuurstenen zwembadboorden. Afgerond of recht, een romeinse trap of op maat gemaakt naar uw wens. Oppervlakte gespleten, stuks per m2.


Met de gevelbekleding fixwall weet u in een zeer korte. Traptrede Nero Eleganto 100x35x15cm. Stapelblok Graniwall 40x16x8cm grijs naturel anticato.

BOORDSTEEN PANDA BLACK TYPE 1. Gevlamd en geborsteld , graniet afkomstig van China. Ook verkrijgbaar als vloertegel ! BINNENHOEK PANDA BLACK TYPE 1. We onderscheiden types. Zowel de rechte als de hoekstukken zijn verkrijgbaar. Natuursteen vijverranden van Hardsteen en Basalt. Aqua Optimaal levert prachtige granieten zwembadranden.


Alle prijzen inclusief BTW. Vijver- en zwembadranden. Diverse soorten natuursteen, met name hardsteen en graniet , zijn zeer geschikt voor vijver- en zwembadranden.


Wij kunnen de gewenste stenen in elke maat leveren. De bovenzijde kan desgewenst worden gebouchardeerd (opgeruwd) om een stroever en veiliger oppervlak te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts