maandag 17 augustus 2015

Ophangbeugel 3 delige ladder

Ophangbeugel afsluitbaar ( delige ladder ). Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Beugel voor verticale of horizontale ophanging , of delige ladders niet afsluitbaar. Dit is geen set, enkele beugel. Roest niet dankzij verzonken coating.


Set bestaande uit stuks.

Wordt standaard geleverd zonder slot en muurbevestiging. Ophamgbeugelset bestaande uit beugels met hangslot. Beugels kunnen op manieren tegen een wand gemaakt worden. Prijs vanaf: € 2Excl. Voor delige ladder 1cm.


NL – van de collectie DIRKS op voorraad! Bestellen vóór 11:= morgen in huis! Indien gewenst uur voor levering gebeld. Altrex ladder - ophangbeugel obovoor 2- delige ladder.

NIET afsluitbare ladder - ophangbeugel. Advies: keer niet en keer wel afsluitbaar monteren. Uw ladder veilig en eenvoudig aan de wand met behulp van de ophangbeugel set.


Met deze ladder ophangbeugel set kunt de ladder zowel rechtop staand als liggend aan de muur plaatsen. Door het gebruik van een ophangbeugel set staat uw ladder nooit meer in de weg en is deze altijd klaar voor gebruik. Afsluitbare ladder ophangbeugel. Stalen ophangbeugel voor ladder o. Materiaal: staal Ø mm.


Levertijd: tot werkdagen. Delige reformladder gecoat. Enkele uitgebogen ladder gecoat. Slotbeugel voor verticale of horizon- tale ophanging 1-dlg. De GAMMA reformladder 3xis een lichtgewicht ladder die uitermate geschikt is voor klussen in en rond het huis.


De driedelige kokerladder is voorzien van vierkante 25mm diepe sporten met een afstand van 280mm. Aantal treden inclusief platform, stuks. De Gorter opsteekladder ook wel aanhaakladder of schuifladder genoemd is, afhankelijk van de verdiepingshoogte, leverbaar in een enkelvoudig, twee- of driedelige uitvoering. De Gorter ladder wordt standaard geleverd met ophangbeugels voor het veilig weghangen van de ladder als deze niet in gebruik is.


Wij hebben op het gebied van aluminium reformladders zowel 2- delige als - delige ladders , waarmee een maximale hoogte van ruim meter bereikt kan worden. Daarnaast hebben wij ook accessoires zoals bijvoorbeeld muurafhouders, ophangbeugels en gevelrollen.

Ladderaccessoires van een laddercaddy, tot een muurafstandhouder en ladderborders. Bekijk en reserveer direct jouw ladderaccessoire online. Mounter of Nevada ladder ? Welke ladder is gemaakt voor mij en mijn werk?


Universele muurhouder voor het zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts