maandag 17 augustus 2015

Vloerisolatie pir

PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld. Het is een verdere ontwikkeling van PUR en kent een veel hogere isolatiewaarde. Bovendien biedt PIR -isolatie platen een grotere brandveiligheid en is het beter beloopbaar.


Handig bij plaatsing op een plat dak, of onder een te storten . PIR isolatieplaten kunnen op vele manieren toegepast worden bij isolatiewerken. Dé infosite over soorten isolatie, hoe isoleren, subsidies, muurisolatie, vloerisolatie , dakisolatie, prijs advies en zoveel meer.

Oplossingen voor elke isolatievraag. Wanneer u vloerisolatie van Kingspan Insulation gebruikt, kunt u de vloer uiterst dun isoleren. Dit is te danken aan de hoge isolatiewaarde van onze producten. Het levert ruimtebesparing op, qua hoogte, en biedt de architect meer vrijheid in zijn ontwerpbeslissingen.


Recticel – Eurowall PIR met alu. Als u bij het isoleren van een vloer aan de onderzijde dampdichte isolatiematerialen gebruikt, is het wel zaak dat er aan de bovenzijde van de dragende vloer geen dampremmende folie- of isolatielaag is aangebracht, of een dampdichte vloerbedekking ligt. Dit geldt dus ook voor PIR platen.


Mijn dochter heeft een woning gekocht van het gelijkvloerse type met een niet-bewoonbare zolder onder het zadeldak met kleine helling.

Het plafond tussen gelijkvloer en zolder bestaat uit een houten roostering, deeluitmakend van de dakspanten. Zij zou de zoldervloer willen isoleren met ofwel . Dit prijsverschil komt tot stand doordat PIR voor verschillende isolatie methoden gebruikt wordt. Zo zal u voor dakisolatie aan de buitenkant van het dak rond € per m² betalen. Voor vloerisolatie met PIR zal de investering rond de € per m² zijn. Daarnaast verschilt de prijs tussen de isolatiespecialisten ook aanzienlijk.


Isolatie en Afdichting, Hardschuim ( Pir ), Vloerisolatie , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Denk aan vloerisolatie , geluidsisolatie, dakisolatie, muurisolatie en plafondisolatie. Bekijk nu ons aanbod isolatiemateriaal! Wij leveren aan SPOTPRIJZEN! Gebruik onze eenvoudige webshop, bestel uw isolatie online en ontvang uw isolatiemateriaal binnen de dagen!


Je wilt je vloer isoleren door isolatieplaten te bevestigen aan de onderkant. Wat zijn de voordelen en nadelen hiervan? Welke materialen kan je hiervoor gebruiken?


Je leest hier meer over isolatieplaten (EPS, PUR, PIR ). Er zijn verschillende materialen voor vloerisolatie platen. Net zoals PIR kan PUR isolatie in platen aangeleverd worden. Omwille van de brandtechnische verbetering wordt bij renovaties echter vooral voor PIR geopteerd.

PUR wordt meestal gebruikt in schuimvorm, bijvoorbeeld bij vloerisolatie , voor het navullen van spouwmuren of om gaten en kieren af te . Laag gewicht voor makkelijke montage voor hoogwaardige PIR vloerisolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts