maandag 31 augustus 2015

Kleed sisal

Natuurlijk kleuren van heel licht tot donker met een bescheiden bandafwerking geven rust en een kader aan elk interieurontwerp. Door de hoge slijtvastheid is een sisal vloerkleed ook op zwaar belopen oppervlaktes te . Vind sisal vloerkleed op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Op zoek naar een goedkoop karpet?


Alles op Maat Gemaakt en Eenvoudig Online te Bestellen.

Met een sisal vloerkleed breng je warmte en sfeer in je interieur. Bovendien is een sisal vloerkleed een natuurtapijt is dus volledig biologisch afbreekbaar. Bloomingville Sisal 2x 2cm. De kleur is naturel en het materiaal is onbehandeld.


Het is grof geweven en heeft een st. Sisal vloerkleden en karpetten koopt u voordelig bij vloerkleeddiscounter. U betaalt bij ons nooit teveel voor uw karpet of. Wij hebben de grootste collecties karpetten en tapijten, in vele maten en kleuren.


Deze vloerkleden worden gemaakt van een natuurlijk tropische vezel die gewonnen wordt uit de bladeren van de Agave.

De naam sisal komt van het Mexicaanse stadje Sisal waarvan dit product van veel werd geƫxporteerd. Direct sfeer in huis met dit ronde karpet gemaakt van Sisal. Het kleed heeft een diameter van 2cm. De zwarte kleur past bij iedere woonstijl. Ook prima te combineren met de zwart gelakte bijzettafel Hex.


Een echte sfeermaker dus! Productsoort, Vloerkleed. BePureHome Kleed Sisal , een prachtig kleed met een nachtblauw patroon. Dit vloerkleed is gemaakt van sisal en heeft een vilten rug. Welkom bij de webwinkel Vloerkledenwebshop.


Keuze uit vele designs, kleuren en afmetingen. Ferm Living Kelim Rug Blue Triangles vloerkleed large. De print op het Sisal kleed maakt het net even anders.


Door de ronde vorm van het kleed maak je de ruimte net wat verassende. Leg het kleed bij de bank neer in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts