donderdag 20 augustus 2015

Brilservice ijburg

Hier vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende internationale (mode)merken. Onze opticiens en adviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste kijkoplossing, het perfecte montuur, de juiste . Opticien Brilservice is een professionele winkelketen met winkels in de provincies: Noord-Hollan Zuid-Hollan Noord-Brabant, Gelderlan Utrecht, Flevoland en Friesland. De winkels zijn licht, stijlvol en modern ingericht en bieden een ruime keuze uit correctiemonturen, zonnebrillen en contactlenzen.


Zo bereik je EyeCare brilservice.

Heb je een vraag of reactie? Vul dan onderstaand formulier in. Uiteraard kun je ook zelf contact opnemen met de betreffende vestiging.


Afhankelijk van de aard van het bericht ontvang je binnen drie werkdagen een reactie via onze klantenservice of vanuit de betreffende vestiging. De mensen van Brilservice IJburg zijn trots. De winkel gaat verder als EyeCare Brilservice, de veranderingen zijn te herkennen aan de nieuwe gevelsigning en nieuwe materialen in de winkel.


In een sterk veranderende markt is het belangrijk om duidelijk . Op zoek naar Brilservice openingstijden?

De besloten vennootschap Brilservice IJburg B. De openingstijden van alle vestigingen van Brilservice Ijburg in Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. De adres gegevens en het telefoonnummer van Brilservice IJburg B. Plan je route naar Brilservice IJburg B. SCHMIDT OPTIEK GELDERLANDPLEIN. ARENT JANSZOON ERNSTSTR 569. Brilservice IJburglaan31.


See photo and tip from visitors to Brilservice IJburg. De Brilservice winkel aan de ijburglaan verhuist binnenkort naar de voormalige plek van de CSIJ cadeauwinkel. Amsterdam en bekijk informatie over parkeren. Op de lege plek van de Brilservice en de Zeeman komt volgens een medewerker een Actionwinkel. Volgens een medewerker van Blokker gaat hun winkel in oktober sluiten en wordt ook bij de . Voor wie benieuwd was wat er gaat gebeuren met het Blokkerpand na november: er komt een Action in het pand van Blokker, voormalig Zeeman en Brilservice.


Vernomen van een Blokker-medewerkster. Een goede ontwikkeling, lijkt mij en zeker een concurrent voor de bestaande supermarkten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts