vrijdag 14 augustus 2015

Glashandel geleen

Bent u op zoek naar een glashandel in de omgeving van Geleen? Harald Salvino heeft meer dan 2jaar ervaring. Bij ons bent u aan het juiste adres. Al ruim jaar een begrip in Sittard- Geleen en omstreken.


Daar draait het allemaal om bij ons bedrijf. Geleense glashandel doet ook voor u het onderhoud aan uw kozijnen, glas en kitwerken.

Eén van de ergste bedreigingen van hout is schimmel. Zoekt u een erkende glashandel in Geleen ? De meest volledige site met ruim 66. Vanaf zaterdag 20:sluit de zaak en gaan ze de komende twee weken restylen.


Glashandel in Geleen nodig? Van het plaatsen van nieuwe ruiten tot en met de afhandeling met uw verzekering, inclusief maximaal jaar garantie. Ruitbreuk is vaak als onderdeel van uw woonverzekering meeverzekerd.


Glasbedrijf Geleen - Glasservice Direct.

Dan bent u bij Glasservice Direct aan het juiste adres. Wij werken samen met lokale zelfstandige glasbedrijven in Geleen en omgeving. Met spoed op zoek naar een glaszetter? Neem gauw contact met ons op.


Direct contact of een aanvraag indienen bij deze glaszetter in Geleen ? Glasschade door een inbraak of ongelukje in Geleen ? Heeft u een afwijkende maat douchecabine of speciale wensen? Het glas kan eventueel worden voorzien van… Lees meer . ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Like en deel de nieuwe pagina LikeWin en . Een glashandel Geleen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met het plaatsen van glas, het bewerken van glas en het vervangen of repareren van glas.


Wij zijn al ruim jaar actief in Geleen. Meer weten over de services van een glashandel Geleen en het inhuren van een glashandel? TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ). Hieronder staat een compleet overzicht van de bedrijven in Geleen, Limburg.


Klik op de naam van een glashandel om de gegevens te bekijken. Adresgegevens, contactgegevens en bedrijfsinformatie van schilder F. Onze glaszetter kan binnen min.

Ook isolatieglas en veiligheidsglas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts