donderdag 20 augustus 2015

Glas in lood in isolatieglas

Om de uitstraling van glas in lood te combineren met een goede warmte isolatie is het mogelijk glas in lood te monteren in dubbel glas. Er gaat echter wel iets van de uitstraling verloren, omdat de structuur van het glas in lood niet meer zo goed te zien is. Daarintegen is bijvoorbeeld het onderhoud hierdoor heel simpel en . In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn.


Glascentrale Roden plaatst uw glas in lood panelen strak en professioneel tussen lagen.

Glas in lood werd destijds gemaakt omdat een raam uit één stuk glas niet te . Glas-in-lood samenstellen in isolatieglas of dubbelglas. Dat een glas in lood raam bij iedere interieurstijl kan passen, komt doordat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Misterglas biedt namelijk een diversiteit aan opties, zodat u evengoed een keuze kunt maken voor glas in lood dat bij een moderne stijl moet passen of juist meer afgestemd dient te worden om de klassieke . Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van glas in lood -ramen in isolatieglas.


Ook aangeleverde glas in lood -ramen bouwen wij voor u in. De paneeldiktes is mm.

In bestaande kozijnen worden de panelen meestal geplaatst met opdeklatten. Omdat glas in lood kwetsbaar is wordt het tegenwoordig vaak in dubbel glas geplaatst. Zo behoudt u uw karakteristieke glas in lood maar is het beschermd en gelijktijdig ook geïsoleerd. Bij Atelier Domstad kunt u uw glas-in-lood in isolatieglas laten zetten en het lood patineren.


Dit kan ook met gerestaureerde glas-in-lood ramen. Veel mensen willen weer de sfeerverhogende kleuren op de muren, die door de gekleurde ruitjes van hun glas in loodra. Er is nauwelijks een zichzelf respecterend bedrijf in Nederland te vinden dat een garantie durft te geven op glas-in-lood in dubbel glas, omdat het normaliter geen lang leven is beschoren, afgezien nog van het de pui ontsierende effect. Belangrijker is dat het funest kan zijn voor het glas-in-lood.


Tussen het dubbel glas kan . Het vaak dunne glas is een geliefd object voor vandalen. Het is tevens onderhevig aan chemische aantasting zoals condens en regen, aan mechanische zoals hagel en wind en aan biologische zoals algen en uitwerpselen. Eén van de specialisaties van Heart Glass is het inbouwen van glas in lood panelen in isolatieglas (dubbel glas). In het onderstaande schema is dat optie no 7. Daarmee is aangegeven dat dit slechts één van de opties is.


Iedere situatie is anders en vraagt om een specifieke oplossing of constructie. Het inbouwen en verpakken van glas in lood in isolatieglas wordt reeds jaar in onze eigen werkplaats gedaan.

De Glazen Zee denkt daarom . Het is met name de afdichting waar het bij glas in lood in dubbel glas om draait. Wij passen het dubbele barrière systeem toe. Onze primaire afdichting is dampdicht en onze secundaire afdichting is waterdicht . Bij een renovatie project waar we nu mee bezig zijn willen we de kozijnen en het glas aan de voorzijde van het gebouw isoleren. Tegelijkertijd willen we het bestaande glas in lood gebruiken vanwege de specifieke uitstraling van het gebouw. Kent iemand een mogelijkheid of een voorbeeld waarbij het . Wat zijn de mogelijkheden voor glas-in -lood in uw huis?


Uw bestaande glas in lood ramen kunnen wij voor u in isolatieglas plaatsen. Hiervoor dient uw raam in afmeting te worden aangepast en opnieuw te worden verlood. Isolerende beglazing bestaat uit minimaal twee glasbladen die op een bepaalde afstand van elkaar luchtdicht met elkaar zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts