maandag 24 augustus 2015

Glaswinkel breda

Onze glashandel is te vinden in Breda , maar uiteraard werken wij ook in de omgeving. Wij hebben in deze 1jaar alle kennis op het gebied van glas in huis gehaald. Glashandel Mermans Breda.


We maken meubels van glas en staal of hout . Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor snelle glasservice bij elke glasschade bij ons terecht.

Als handige doe-het-zelver heeft u niet altijd de hulp van een glaszetter nodig. Met een beetje handigheid kunt u het ook zelf. U heeft dan wel de juiste materialen nodig.


Die kunnen wij u gelukkig leveren. Op zoek naar een glashandel in Breda ? Is uw ruit kapot of heeft u glasschade? De specialisten van onze glaswinkel helpen u graag.

Van Bergen op Zoom tot Eindhoven en van Breda tot Gorinchem staan wij uur per dag klaar bij een kapotte ruit. Extra informatie: Wij zijn het glasbedrijf in Breda als het gaat om service en perfectie. Vrijblijvend deskundig advies bij u thuis of bedrijf op afspraak. Bas Timmers uw glasspecialist. Het bedrijf is gevestigd onder de rook van Breda , namelijk in Bavel.


Een klein en vriendelijk dorp met een goed opgezet bedrijventerrein, waar onder ander onze werkplaats is gevestigd. Ook glaszetten met spoed. Scherpe prijzen - Snelle levertijden - jaar garantie - Voor heel Noord-Brabant.


Dakbeglazing Lichtstraat Daklicht. Zonweren Warmteweren Hoogrendementsglas, Zelfreinigend. De glashandel uit Breda helpt u uur per dag uit de brand. Deze website is under construction. Klik hier voor alle informatie over glashandel bedrijven.


Zo kunnen wij een glazen balustrade, scheidingswand of glazen schuifdeur voor u ontwerpen, vervaardigen en monteren. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van glasproducten voor het interieur. Als u een bezoekje brengt aan onze showroom .

Als curator is aangesteld F. Het insolventienummer van deze zaak is F. De (hoofd )activiteit van B. Voor uitgebreide informatie over dit faillissement, ga naar FaillissementsDossier. Rubriek Groothandel in bouwmateriaal. U kunt bij Jongbloed terecht voor op maat gemaakte producten van glas zoals deuren, spiegels, douchewanden, inloopdouches, vitrines, meubelen en meer! Wij zijn een betrouwbare en transparante partij dat dagelijks aandacht besteedt aan uitbestedingen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts