donderdag 20 augustus 2015

Afmetingen rolsteiger

Op zoek naar een steiger ? Bekijk het complete Altrex assortiment en vind het product dat bij je past! Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Sky-Line rolsteigers , de hoogste kwaliteit. Afwijkende producten en afmetingen op aanvraag leverbaar.


Ondanks de geringe afmetingen is de Kombi 180xeen volwaardige rolsteiger en zeer geschikt voor werkzaamheden op plaatsen waar de ruimte beperkt is.

De Layher Kombi 180x1is de verkorte uitvoering van de Uni 285x150. Deze kan daardoor in kleinere ruimtes ingezet . De Euroscaffold Euro rolsteiger is leverbaar in breedtematen en 1en vloerlengtes 19 2en 3cm. Daarnaast zijn de rolsteigers voorzien van een opbouw- en veiligheidsinstructie, want veiligheid staat voorop. De Extrusie rolsteiger is leverbaar in breedtematen meter meter en meter en vloerlengtes 1 . Inhoud opleiding werknemers die op steiger werkt.


Omkantelen van de stelling. Geen enkele werkvloer mag worden aangebracht op een hoogte die meer bedraagt dan driemaal de kleinste afmeting van de steunbasis, behalve als de stabiliteit is verzekerd door. De maximale afmetingen staan vermeld in de handleiding van de fabrikant.

De werkhoogte op de steiger mag nooit worden verhoogd met ladders, trapjes,. Bent u op zoek naar een smalle rolsteiger , maar heeft u een beperkt budget? Dan zijn deze rolsteigers de ideale oplossing voor u: deze rolsteiger is smal en heeft een breedte van centimeter. De budget rolsteigers worden volledig in Nederland gefabriceerd en gelast met een robot, waardoor de kwaliteit van iedere las . U kunt een kamersteiger makkelijk binnenshuis manoeuvreren, zelfs door een trapgat of andere smalle doorgang. Kamersteigers zijn ideaal voor de wat kleinere projecten.


Er zijn diverse mogelijkheden als u een kamersteiger wil kopen bij Steigervoorweinig. Er zijn brede en smalle kamersteigers, bovendien kunt u . Voor speciale situaties en projecten met speciale afmetingen kunnen wij rolsteigers op maat maken. Veel fabrikanten bieden de mogelijkheid om een kamersteiger in hoogte door te bouwen tot rolsteiger. Rolsteiger op maat laten maken.


Bij het gebruik van een kamersteiger gebeuren relatief veel ongevallen met letsel. U kunt de diagonaalschoren naast de platformen monteren, waardoor u elke gewenste platformhoogte realiseert zonder de schoren te verplaatsen. Een bouwsteiger is een tijdelijke constructie opgebouwd uit steigerpijpen en - planken om het mogelijk te maken te bouwen of onderhoud te plegen op plaatsen die vanaf de grond niet bereikbaar zijn.


In de regel wordt een steiger voor een bouwwerk geplaatst, de steiger groeit mee naarmate het gebouw hoger wordt. De nieuwe LockHard Alulift rolsteiger met geïntegreerde mobiele hoogwerker van Lockhard Nederland BV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts