vrijdag 21 augustus 2015

Dak en gevel

Geef uw huis een nieuwe uitstraling met een van onze behandelmethoden voor dak en gevel. Voor zowel nieuwbouw, renovatie alsook restauratiewerken kunt u bij ons terecht. Droom jij van een dak met gevelallures en vice versa?


Wij brachten alle mogelijkheden in kaart! De eerste jaren gemonteerden wij hoofdzakelijk in de onderaanneming voor beplatingsbedrijven. Kiwa doet onderzoek naar materialen en systemen in gevels en daken , onder meer naar stabiliteit en weerstand tegen belastingen.

Onze dak en gevelingenieurs dragen er dagelijks aan bij dat dak en gevelproblemen worden voorkomen of zo noodzakelijk worden opgelost. Voetlood in een spouwconstructie moet altijd schuin omhoog worden gezet en worden bevestigd tegen het binnenblad (Figuur A). Door kruipeigenschappen en het eigen gewicht zal lood op den duur altijd enigszins doorhangen. In de praktijk komt het voor dat men lood horizontaal doorzet naar het binnenbla om . BDA Dak – en Geveladvies B. BDA is geen brancheorganisatie en kan derhalve objectief de kwaliteit van producten en de verwerking hiervan controleren. De eisen inzake de onafhankelijkheid zijn vastgelegd in het . Wat Elegast voor u doet Samenwerking met Elegast Dak en Gevel biedt u voordelen die u bij andere aanbieders niet snel tegen zult komen.


Overtuig uzelf, waarom Elegast u zowel tij kosten als zorgen bespaart.

Lees meer Dakproblemen Twijfelt u aan de conditie van het dak van uw fabriek, loods, stal of bedrijfshal? Klanten beoordelen Dak en Gevel Noord met 8. Gebaseerd op ervaringen. U kunt JP Dak Gevel Bouw terecht voor gevel- en dak beplating in verschillende uitvoeringen, al naar gelang uw eisen en wensen. Dakdekkersbedrijf Admiraal levert en monteert bitumineuze en kunststof (EPDM, TPO,PVC) dakbedekking, leien, golfplaten, sandwichpanelen, staalplaten.


Energiezuinige, milieuvriendelijke en kostenbesparende toepassingen, voor nu en . Groningen (Groningen) door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. Er zijn verslagen beschikbaar. Dan kunt u misschien overwegen om zowel dak als gevel van kleipannen te voorzien.


Zo zal uw woning perfect aansluiten bij de heersende – en tegelijkertijd tijdloze – trends in architectuur. Want goede architectuur is altijd creatief, vooruitstrevend en voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingsmogelijkheden. Soms is er voor gevel reiniging niet meer nodig dan warm water en hogedruk. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor het pand.


Ontdek onze duurzame leien daken met jaar garantie. Beschikbaar in tal van verschillende vormen en kleuren. Bekijk hier enkele voorbeelden!


Uw gevelstenen bepalen voor een groot deel het karakter en de uitstraling van uw huis.

Maar zie ook uw dakpannen niet over het hoofd: die zorgen voor de finishing touch. Kunstleien uit vezelcement? Die passen bij elk nieuw- of verbouwproject.


U gebruikt ze zowel op uw gevel als op uw dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts