dinsdag 25 augustus 2015

Galerie polhus

Dit op een figuratieve manier benaderen en de essentie weergeven van wat je wil laten zien, is niet eenvoudig. Er komt zoveel om de hoek kijken voordat je kunt zeggen: Dit is een goed schilderij, maar soms dienen onderwerpen zich aan en moét je ze wel . Schilder Hermanus Alkmaar. Marjanne Beeuwkes Alphen aan de Rijn.


Harm Visser (Nijkerk) schildert in zachte tonen en matte acrylverf met uiterste precisie in een gestileerde stijl.

Hij blijft dicht bij de natuurlijke tinten van de landschappen en de landschapselementen die hem inspireren: hij zoekt de ruimte, het doorkijkje bij een rietkraag, daar waar je zou willen zijn om tot rust te komen. Als inwoonster van Nijkerk heeft beeldend kunstenaar Heleen Schaeffner er een belangrijk aandeel met haar krachtige houtskooltekeningen en Oost-Indische inktschilderingen. De wadden, de hoge luchten, de lage horizonten, de meanderende rivieren een bootje op een drooggevallen wad.


De exposanten Sjoerdtje Hak, Cees . Expositie in het kader van het 10-jarig jublileum samen met werk van Thea Figee (glasobjecten), Thea Zweerink (portretten) en Andrijana Martinovic (brons). Een galerie met wisselende tentoonstellingen van. Bij de opening van alweer een expositie vol topkunst werd zondag stil gestaan, bij het feit, dat de.


De wisselende exposities vertonen figuratieve, realistische en geabstraheerde kunstwerken, zoals schilderijen, glaskunst, brons en keramiek, en werken van gemengde technieken.

Galerie Polhus , Nijkerk (gemeente). Een expositie hangt maximaal twee maanden in deze galerie en wordt dan vervangen door een nieuwe expositie. Tijdens een expositie hangen er werken van minimaal twee kunstenaars, maar als het even kan zorgt de galeriehoudster voor werken van nog meer . Point of Interest in Nijkerk.


De feestelijke opening zal plaats vinden op zondag november om 15. Contact: Janny van Steeg. Zoekt u meer instellingen? Dit jaar wordt herdacht dat Nijkerk 6jaar geleden stadsrechten kreeg van de Graaf van Gelre. En in enkele vrijgekomen ruimtes van de nu . In deze periode exposeer ik, samen met andere kunstenaars, mijn werk in de.


Voeg toe aan je mobiel: QR Code. Het schilderij Deep Sleep Dreaming, prachtig gecombineerd met het binnenvallende, licht, het groen in de tuin en het broze keramiek. Janny Van Steeg heeft baan vermeld op zijn of haar profiel. Affordable Art Fair,Battersea Londen.


Opening op maart om 15. Map DataImage may be subject to copyright. A gallery with varying exhibitions of contemporary artists.

Realistic and abstract paintings in oil paint, acrylic or mixed techniques. Museum Mohlmann, Appingedam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts