vrijdag 28 augustus 2015

Berry floor pvc

Deze vloeren zijn geluiddempen duurzaam en bovenal niet van hout of tegels te onderscheiden! Prijs per m² € 5€ 5 95. Verkrijgbaar in lange stroken, tegels en korte stroken. Ideaal voor in de badkamer.


Online bestellen: Vloerenconcurrent.

Laminaat en Parket Depot of Laminaat en Parket Forum zijn reeds vijfentwintig jaar gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van parket, laminaat en vinyl. Duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten, van klasse tot 33. PURE Click installeren is onovertrefbaar dankzij het unieke identieke vergrendelingsprofiel op alle de. Dankzij het identieke klikprofiel aan de zijden plaatst. BerryAlloc biedt een uniek assortiment laminaatvloeren aan.


Duurzame laminaatvloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten, van klasse tot 33. Vloeren voor alle ruimtes in uw huis, inclusief keuken en . Standaardformaten, extra lange en brede planken, smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen.

Bel of kom langs in van de filialen van Lippe Wonen of bestel een GRATIS staal. Ook is het mogelijk om pvc te krijgen in een clicksysteem. Op sommige oppervlakten is dat een goede oplossing en ook nog eens makkelijk zelf te leggen! Bekijk ons assortiment online!


Ruime keus en vakkundig advies en gratis thuisbezorgd. Afmeting: 121cm lang X 11cm brede X 4mm dikte. Kleur : Bruin Dikte: 4mm. Gebruik klasse: AC -4. Garantie : Lifetime V-groef : Ja, 4x micro.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Maar liefst 203cm lang en met een zijdige v-groef. En dat vraagt vakwerk, iets wat je met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Allemaal worden ze geleverd tegen scherpe prijzen.


Nog nooit was het plaatsen van uw vinyl droomvloer zo eenvoudig pure click systeem. Wij hebben een groot aanbod Berry Floor laminaat in onze showroom. PVC vloeren met karakter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts