woensdag 19 augustus 2015

Plafond tv

Een plafondbeugel tv lijkt dan ook rechtstreeks uit een ruimteschip te komen! TV plafondbeugels zie je veel terug in sportscholen, cafés en restaurants. Doordat de televisie hoog hangt, kan iedereen immers het scherm goed zien.


Coolblue: alles voor een glimlach. Wil je er zeker van zijn dat een tv plafondbeugel geschikt .

Let vooral op het gewicht en het gatenpatroon van jouw televisie. Wanneer je twijfelt of vragen . Handig op plekken waar je niet in de muur kunt boren. Vind nu de juiste voor jouw tv ! Muurbeugelsdirect biedt een ruim aanbod plafondbeugels. Op zoek naar een TV -beugel?


Vergelijk een ruim assortiment te verkrijgen bij de beste shops direct online.

Bestel voor de laagste prijs! Makkelijk bestel snel geleverd ! Koop en Verkoop Audio, Tv en Foto apparatuur op Marktplaats. Mywall beugels voor bevestiging aan de wand of aan het plafond. Heeft geen zin als er nog een slaapkamer boven zit. Maximaal gewicht (capaciteit): kg, Minimumafmetingen schermcompatibiliteit: 2. Newstar , x 72x 2mm, . Ideaal om een TV aan het plafond te hangen in bijvoorbeeld een winkel, entreehal, cafe of fitnessruimte.


Meet de schroefgaten op de achterkant van uw TV horizontaal van hart naar hart en verticaal van hart naar hart. Handig Tv ophangsysteem voor aan plafond , daar waar wandmontage niet mogelijk is. Instelbaar voor optimaal kijkgenot.


Een slimme constructie om uw televisie stijlvol uit het zicht te brengen tegen het plafond aan. Houdt uw vloer en uitzicht vrij. Universele TV beugel voor aan het plafond voor LC Plasma en LED TV.


De beugel is in hoogte verstelbaar, kantelbaar en draaibaar, waardoor je het scherm eenvoudig in de gewenste richting beweegt. Geschikt voor de VESA maten: .

Kabeldirect verkoopt diverse plafondbeugels voor het monteren van een monitor of TV aan het plafond. Bezoek onze webshop voor alle mogelijkheden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts