maandag 17 augustus 2015

Loopwielen schuifdeur

Accu gereedschap en elektrisch gereedschap voor u geselecteerd. Loopwiel onderlopend schuifdeur beslag. Draagkracht per wiel bedraagt 220kg. Wiel is voorzien van flens voor gemakkelijke montage.


Per deur altijd rollers gebruiken.

Belasting : 4Kg per deur (bij gebruik van twee wielen ) Materiaal : Staal verzinkt. Montage : Door middel van flens vastschroeven op onderzijde van de . Onderlopend schuifdeurbeslag buitendeuren. Naast de rail heeft u ook loopwielen nodig.


Wielen zijn onderverdeelt naar maximaal draaggewicht. Alle wielen die we aanbieden zijn geschikt . Aluparts biedt hoogwaardige tandemwielen met nylon loopvlak aan voor het geleiden van kuststof en aluminium schuifpuien en schuiframen.

De wielen kunnen tot wel 1kg en 1kg dragen. Voor het vervangen van een wiel aan de schuifpui kunt u de . Verfijn de resultaten door hiernaast op één of meer kenmerken te klikken. Schuifdeurgarnituur Steel Slide Pro 1m. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Verschillende toepassingen vragen om aangepaste loopwielen. Heeft u een schuifdeur in een koelhal, een branddeur of een staldeur.


Wellicht gaat uw voorkeur naar loopwielen met een nylon loopvlak ? Bij al deze toepassingen is een speciaal voor de omgeving aangepast loopwiel mogelijk. Onderwiel voor schuifdeur gegalvaniseerddraagkracht max. Nieuw Ophalen of Verzenden. Vind de beste selectie loopwielen schuifdeur fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit loopwielen schuifdeur voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Ontdek ons assortiment Schuifrailsystemen.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Er zijn nog meer uitvoeringen en afmetingen mogelijk dan hier vermeld staan. Het systeem kan tot 4kg dragen en is dus geschikt voor grote en zware deuren dankzij ingebouwde rvs kogellagers die ook zorgen voor geruisloos en makkelijk gebruik.

Oude voorraad wielen voor schuifdeur. Zwaar gietijzeren wiel, diameter 1mm. Bevestigingsbeugel Smeedijzer mm bree mm dik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts