woensdag 19 augustus 2015

Keukenblad betonlook

Een betonlook aanrechtblad lijkt alsof het is gemaakt van beton. Dit blad heeft vaak vele voordelen ten opzichte van een blad dat van echt beton is gemaakt. Zo zal dit werkblad vele malen lichter zijn en zal het beter bestand zijn tegen water, vuil, reinigingsmiddelen en beschadigingen. Het blad is daarnaast vele.


Vind betonlook aanrechtblad op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Datzelfde geldt voor de keuken, en daarbij komt deze DIY vast van pas! Zelf een keukenblad van . De betonlook aanrechtbladen van BetonlookXL zien eruit als een massief blad maar bied veel meer voordelen. Ze zijn veel minder zwaar, niet vlekgevoelig, kleurvast en voordeliger! Wilt u een betonlook keukenblad ? Wij verzorgen slijtvaste en waterdichte keukenblad afwerkingen op basis van microbeton. Ons microbeton is speciaal samengesteld voor keukenbladen met ondergrond van kunststof, beton , mdf of natuursteen.


Stijlvol, robuust en met karakter: een werkblad van beton is een stoere eyecatcher voor de keuken.

Keukenbladen met betonlook. Ben je op zoek naar Beton Ciré keukenblad ? Op zoek naar een betonlook aanrechtblad ? Alleen in bouwmarkt te koop. Jouw aanrechtblad laten stucen in de betonlook ? Dat ziet er niet alleen prachtig uit, maar je krijgt er ook een waterafstotend en stevig keukenblad voor terug. De industriële en strakke stijl geeft jouw keuken totaal een andere uitstraling.


Naast het keukenblad kun je ook de achterwand van de keuken laten stucen. Innova ASWwerkbladen voor in de keuken zijn krasvast en hittebestendige keukenwerkbladen en beschikken over waterkering. De kunststof toplaag maakt het blad makkelijk in onderhoud en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. De werkbladen zijn verkrijgbaar in maten (2x 60cm en 3x 60cm) en 7 . Geen enkel keukenblad oogt zo robuust als dat van beton. Dit ambachtelijk vervaardigde keukenblad ademt niet alleen een ruwe sfeer uit, maar bezit ook ouderwetse degelijkheid.


Het is zó duurzaam dat u er een leven lang plezier van heeft – temeer daar u eventuele vlekken nog redelijk kunt wegwerken! Direct een prijsindicatie! Betonnen keukenbladen geven de keuken een industriële en natuurlijke uitstraling. De keukenbladen van Zanati Beton worden altijd op maat gemaakt van hoogwaardig en lichtgewicht beton.


Door het gebruik ontstaan gebruikssporen die het keukenblad een doorleefd uiterlijk geven.

De unieke nuance in kleur en structuur . Zoekend naar de juiste stijl en kleur? Droomt u van een landelijke keuken met marmerlook keukenblad ? Of liever een keukenblad met industriële uitstraling? Van spierwit tot gitzwart.


Laat u inspireren en bekijk onze stijlen en kleuren. Zie hier onze stijlen en kleuren. Na een hardingsproces van twee of drie weken wordt het blad uit de bekisting gehaal gepolijst en geïmpregneerd. Zo heb je altijd een egaal werkblad. Onze keukenwerkbladen zijn eenvoudig op maat te maken.


We hebben alles van gelamineerde tot massief houten werkbladen. Kijk op mijn acount Joga Stek voor meer met beton Cire.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts