maandag 31 augustus 2015

Meubelstoffeerderij den haag

U hoeft uw meubels niet meer direct weg te gooien bij slijtage! Een meubelstoffeerder kan uw bank of stoel bekleden. Vind hier meubelstoffeerders. Waarom kunt u het beste uw stoelen, banken en kussens laten stofferen door Brunink Meubelstoffering in Den Haag ? Deze website geeft de reden!


Rococo meubelstoffeerderij in Den Haag voor restaureren, stofferen en repareren van antieke en moderne meubelen.

U kunt hier terecht om uw oude meubels te laten stofferen. Of het nu om stoffen, lederen of rieten meubels gaat. Ton en zijn zoon draaien daar hun hand niet voor om.


De kleinzonen, deze zijn op dit moment de eigenaren, zijn op jarige leeftijd . Onze excuses voor het ongemak. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe website. Heeft u misschien andere meubels die hier niet tussen staan of een vraag?


Voor uw camper of jacht hebben wij alle mogelijke materialen beschikbaar om het geheel er weer als nieuw uit te laten zien.

Westvlietweg 7 Den haag. Welkom bij Martin Blok Meubelstoffering ! Cassina - Cappelinni - DePadova - Vitra. Als u zelf een meubel wilt gaan stofferen kunt u bij Chairs de benodigde materialen en gereedschappen aanschaffen. Een greep uit de stoffeer-gereedschappen die op voorraad zijn: Singelspanner, stoffeerhamer, stoffeerkoevoet, nietenwippers, nietenverwijdertang, crintrekker, singel- en retournaalden, . De meest volledige site met ruim 66. Als meubelstoffeerderij streven we naar kwaliteit.


Kom snel uw nieuwe stoffen uitzoeken! Meubelstoffeerder in Den Haag , vind een meubelstoffeerder en alles over meubelstoffering. Naast een meubelstoffeerderij vind je ook meubels, groothandel in bouwmateriaal, interieurbouw, meubelstoffering, woonbemiddeling.


U heeft de mogelijkheid om naar onze winkel toe te komen met uw stoel, fauteuil of anders, maar gemakkelijker voor u is één van onze medewerkers bij u langs te laten komen met onze mobiele winkel waarna . Voor verschillende hotels in de regio, waaronder een vijf-sterren hotel in Amsterdam en het hotel met historie in Den Haag , verzorgen wij de stoffering van meubilair. Het gaat hierbij niet alleen om stoelen en fauteuils, maar ook om gordijnen en bijpassende bedspreien. Voor een hotel op Schiphol hebben wij stoffen op . Het in detail restaureren van eigenzinnig vormgegeven classics van beroemde ontwerpers in de oorspronkelijke staat is ons specialisme. Herstofferen vintage design meubels Regio Den Haag , meubelstoffeerder Refresh Your Vintage.


Duurzaam, Circulair, Refubish.

Begonnen vanuit huis, maar nu samen met klasgenoten van de opleiding een professioneel atelier begonnen aan de prachtige Prinsegracht, centrum Den Haag. Ik stoffeer veelzijdig, van oud tot nieuw, banken . Het is een ambacht en vereist vakmanschap. Als iemand een baard heeft en een leren schort om, kan hij zich al vakman noemen en meegaan op die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts