dinsdag 25 augustus 2015

Wasbak buiten natuursteen

Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Geef dan uw badkamer een frisse en luxe uitstraling met een natuursteen wastafel van Tegeldepot.


Een natuursteen wastafel heeft een donkere kleur die neigt naar antraciet en goed harmonieert met een wastafelblad in natuursteen. De natuurstenen waskom is natuurlijk afgewerkt en rustiek gevormd aan de buitenzijde en glad gepolijst aan de binnenzijde. Dit is de meest gangbare maatvoering voor waskommen en wasbakken.

Voor een prachtige authentieke uitstraling in . Wastafels, antiek en authentiek, o. Engelse wereldmerk Lefroy Brooks. Hieronder een aantal voorbeelden. Altijd al een stijlvolle badkamer willen hebben? Wij bieden u een uitgebreide collectie natuurstenen waskommen. Deze waskommen zijn uit een marmeren rots gehouwen en ook uitgehold.


Indonesisch of Belgisch hardsteen iets . Bekijk ons ruime aanbod op de website of bezoek onze showroom in Berlicum.

Natuursteen wastafels vindt u voor lage prijzen bij SK Natuursteen. Van buiten een strakke afwerking maar van binnen een waskom. Modern strak en eigen Deboxxx . Het is prachtig te combineren met andere natuurlijke materialen in uw badkamer. Ons assortiment bestaat uit diverse modellen Basalt wastafels en wasbakken.


Basalt heeft een mooie antraciet kleur, is tijdloos en mooi te . ONZE COLLECTIE NATUURSTEEN : We hebben een grote collectie natuurstenen binnenvloeren, buitenvloeren en wandbekleding in huis. Daarnaast verkopen we natuurstenen baden en wasbakken. De natuursteen komt uit alle werelddelen, maar de Afrikaanse leisteen springt er echt uit! African Blue is bijvoorbeeld een . Dit natuursteen is ook wel bekend onder de namen bluestone, blauwsteen, limeston.


Voor al uw granieten aanrechtbladen composiet aanrechtbladen belgische hardsteen aanrechtbladen en granietenkeukenbladen kunt u terecht bij granitonatuursteen granitonatuursteen leverd Topkwaliteit. Wij bewerken en verwerken natuursteen voor het interieur, exterieur en vervaardigen grafstenen. Tevens zijn wij specialist in exclusieve toepassingen voor bijvoorbeeld luxe zeiljachten en hotels.


Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar om uw wensen in natuursteen te realiseren. In onze steenhouwerij maken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts