maandag 31 augustus 2015

Stalen trap houten treden

Een trap met houten treden combineert het design van metaal met het comfort van hout. Treden worden vaak uitgevoerd in meranti, eiken of beuken, maar ook wenge, mahonie of een andere speciale houtsoort is mogelijk. Een stalen steektrap met houten treden kan een echte eyecatcher zijn.


Snep trappen heeft een ruim assortiment steektrappen voor woning, kantoor of winkel. Een combinatie van staal en hout , warm en koud. U kiest het type hout dat het best wij uw woning past.

Hout combineert zeer mooi met donkere, stalen trapwangen , maar ook met wit gelakte trapwangen. Bij de trap aan de rechterzijde werd het metaal gecombineerd met houten treden wat zorgt voor meer sfeer en warmte. Dat de mogelijkheden met ijzer eindeloos zijn bewijzen . Koop of Verkoop stalen trap op Marktplaats.


Hieronder vindt u een overzicht van onze stalen trappen en alle onderdelen die u kunt combineren met uw stalen trap , waaronder houtsoorten , leuningen, natuursteen treden , glazen treden , glazen panelen, glasklemmen, persroosters, perforoosters en leuningdragers. In onze showroom vindt u het assortiment grotendeels . Trappen op maat gemaakt voor binnen en buiten. Stalen frame met houten treden of volledig in staal.


Deze kunnen in RAL gecoat worden of gegalv… € 2300.

Stalen , metalen trappen in verschillende uitvoeringen, in heel Limburg en ver daarbuiten. Design en ijzersterk maatwerk - perfecte service op maat! Bijzonder stijlvol gecombineerd met de houten vloer en de witte wanden. De stalentrap lijkt te zweven aangezien de buitenboom in de muur is weggewerkt.


Er zit maar een klein raakpunt aan de binnenboom die wegvalt achter het glasprofiel zodat je tegen de kopse kant van de stalen treden aankijkt. Door de simpelheid en de lichte constructie zorgen stalen trappen dat de ruimte een rustige uitstraling krijgt, want Less is More! Houten traptreden voelen nog altijd warmer aan dan een stenen of PVC traptreden. Stalen trappen worden doorgaans in moderne woningen geplaatst.


Klassiek, modern, strak: alle stijlen zijn bij ons mogelijk, ongeacht de combinatie van materialen die u wenst. Treden mogelijk in verschillende materialen en afmetingen. Staal zie je zoveel in bedrijfsgebouwen omdat deze goedkoper en duurzamer is dan een houten trap.


Dit voordeel kun je zelf ook benutten en wellicht het geld dat overblijft besteden aan houten treden of de keuken of badkamer. Een zwart stalen trap met witte eiken treden , afgewerkt met een RVS hekwerk. Buitentrap in gelakt metaal met IPE houten treden en wandafwerking (klik op een foto om hem te vergroten). Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van spiltrappen , wenteltrappen en iedere andere trap met als basis een stalen constructie met daar op houten treden.


Met al jaar ervaring in het renoveren van trappen echt de nummer op gebied van traprenovatie. De laatste jaar zijn wij volledig . Wanneer een houten trap ouder wordt, kan hij kraken. Ontdek en bewaar ideeën over Houten treden op Pinterest.

Meer ideeën over Houten terrassen, Tuintrap en Veranda trap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts