maandag 24 augustus 2015

Parket naaldwijk

Parket en Houten Vloeren. Twintig jaar ambachtelijke parketvloeren van de hoogste kwaliteit. Dat is natuurlijk vakmanschap. Betrokkenheid en eerlijk advies brachten ons zover.


Maar natuurlijk niet zonder onze vakkundige, door onszelf opgeleide parketteurs.

Traditioneel, Tapis parket is onze specialiteit, . Alert parket is een parketspeciaalzaak welke al geruime tijd werkzaam is in het leveren en plaatsen van parket en laminaat. Naast het leveren van nieuwe parketvloeren is het renoveren van Uw bestaande vloer ook bij ons in goede handen. Groot assortiment aan verschillende vloerdelen. In onze showroom in Naaldwijk is iedereen welkom om inspiratie op te doen. Vanaf 4Euro schuren wij uw vloer.


Bekijk onze reviews en uitgebreid aanbod van diensten en producten.

Voor een parketvloer of laminaat in naaldwijk gaat u naar boersma- parket. Knulst Houten Vloeren is landelijk actief met het leveren en leggen van ambachtelijke parketvloeren. Vanuit heel Nederland weet men ons te vinden voor klassieke en moderne houten vloeren en parket.


Niet alleen doen wij laminaat, wij zijn ook sterk in parket, tapijt, vloerbedekking en schuifdeurkasten. Onze vloeren beginnen bij €9- per vierkante meter en eindigen waar jij dat wilt. Het meest bekende patroon is: visgraatparket Naaldwijk voorraden houten vloeren Naaldwijk Visgraatparket Naaldwijk. Met het mooiste assortiment in het hartje van Naaldwijk.


Ook kunt u ons bellen als u parketvloer geschuurd moet worden. De openingstijden van alle vestigingen van L. De meest volledige site met ruim 66. Die ook nog eens mooi blijft. Dat bieden de houten vloeren van Tarkett.


Iedere plank is zorgvuldig opgebouwd uit drie afzonderlijke lagen. Dit voorkomt dat het hout gaat werken. Daardoor zijn er geen zorgen voor uitzetten of krimpen.

De bovenkant van het materiaal is voorzien van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts