vrijdag 28 augustus 2015

Houten steektrap

Koop of Verkoop steektrap op Marktplaats. Houten steektrap met mogelijkhedenEen steektrap is een rechte, ononderbroken opeenvolging van drie of meer treden. Bouwpakket steektrappen in vele maten! Bent u op zoek naar een eenvoudige en betaalbare rechte houten steektrap ? Kijk dan verder naar ons assortiment!


De rechte steektrap klassiek model.

Deze rechte trap ook wel steektrap genoemd is gemaakt van mm massief vuren traphout. Iedere bestelling wordt door ons middels productietekeningen bevestigd. Pas na uw akkoord op deze tekeningen nemen wij de trap in productie. Zo bent u verzekerd van een goed eindresultaat!


Op zoek naar een dichte houten trap ? Bestel makkelijk en snel uw complete trap online bij TBW-Trappen. Eiken houten trap treden, Eiken houten trap treden, Iroko houten Trap treden, Beuken houten trap treden. Meranti houten trap treden, Wenge houten trap treden, Iroko houten trap treden, Beuken Bordes Wenge.


Een houten trap is niet alleen goedkoop maar geeft de hal warmte en uitstraling die veel mensen zoeken.

Ontdek de kosten en voordelen van de trap van hout! Een nieuwe houten trap kost gemiddeld tussen € 1. Prijzen en opties bekijk je op HomeDeal. Zijn dit weekend langs geweest voor traptoch mijn gat weer zeer gedaan van het vallen. Rechte trap naar boven (treden)(tegen zijmuur) VOL (loopt trap kelder onder)enkel beneden tredes die de knik van 90° moeten opvangenPrijs gevraagd voor Eik (duurder dan beuk OK)en leuning bovenaan . Een traptrede is het deel van de trap waar men de voet op zet bij het traplopen. Een steek is een ononderbroken opeenvolging van ten minste drie treden bij een rechte trap.


De weltree is de bovenste trede van een houten trap , die bij een rechte steektrap meestal half zo breed is als de overige treden. Hout zelf is 11cm hoog en 3cm dik (met blokje van bevestiging is het in tota… € 600. bieding( en). Steenokkerzeel Melsbroek . Wij beschikken over veel kennis en vaardigheden voor het maken van een goede trap. En voor het maken hiervan kunnen wij met alle verschillende houtsoorten overweg.


Dus of het nu het ontwerpen is van een nieuwe houten trap , een tweede aansluitende trap in dezelfde stijl of een renovatie van een onderdeel van een . Inclusief inmeten, montage en BTW. Vuren spil- of halfslag trap. Met zijn warme uitstraling en natuurlijke look is hout een populair materiaal voor trappen. Iedere trap zal individueel ontwikkeld worden en de wensen (model, houtsoort, situatie) van de klant staan centraal.


Van der Geest Trappen is specialist in het maken van ( houten ) trappen. Deze worden in onze eigen werkplaats .

Trapleuning inbegrepen (min breedte 60cm). Zie afmetingen hier links. Deze trap bestellen in de webwinkel DoeHetZelf-trappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts