maandag 24 augustus 2015

Kelimkussen

Na een bezoek aan het Atlas gebergte in Marokko was ik meteen verkocht. De mooiste kussens die ik ooit zag, prachtige kleuren, authentiek en vooral bijzondere e. Vind kelim kussen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Prachtige collectie kelimkussens.


Handwerk van antieke geweven kelims in de mooiste kleuren.

Heel persoonlijk en daarom mooi in ieder interieur. Ze zijn allemaal uniek en hebben vaak geometrische patronen. Een Kelim is van oorsprong een Oosters platgeweven tapijt, dat werd gebruikt om bezoek op te ontvangen of. Availability: In voorraad.


Extra grote kussens gemaakt uit kelimstof met een etnische print. Inclusief binnenkussen met dons. Achterzijde van stevig zwart katoen, met overlap. Bekijk dan onze gehele collectie.

We kunnen alle producten en opties leveren. De verschillende kleuren passen goed bij elkaar. Met elkaar creĆ«ren ze een kleurrijke, vrolijke kamer. Handgemaakt kelim kussen uit het Atlas-gebergte, Marokko. Gratis verzending vanaf €10-.


Kelimkussen Spicy Tandoori van Madam Stoltz incl. Snelle levering en een persoonlijke klantenservice. Mooi kussen gemaakt van een kelim stof waardoor hij zijn stoere uiterlijk krijgt. Hij wordt geleverd inclusief vulling.


Bruin kelim kussen 30x60cm. Navajo print kelim kussen - bruin met oranje rode details Oorsprong: Turkije Afmeting 30xcm. Uniek vintage kelim kussen. De voorzijde is gemaakt van een oude wollen kelim en de achterzijde is van katoen. Het kussen wordt geleverd exclusief binnenkussen.


Een luxe eendenveren binnenkussen is los bij te bestellen. Dit luxe eendenveren binnenkussen is los bij . Je hebt nooit genoeg kussens op je bank.

Door het contrast met zwart en wit geeft het kussen een Scandinavisc. XXL Kelim Kussen gemaakt van Oude Turkse Kelim Tapijten. Materiaal wol, afritsbare hoes.


Dit kussen is goed te combineren met de voorjaarskleuren, en zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Het is in een grove structuur geweven. Als uniek en leuk detail biedt Ashtari handgemaakte kelim kussens en kilim poefs aan. Kelim kussen gemaakt van oude Turkse kelim.


Ieder kussen is uniek en met de hand gemaakt in wol op basis van natuurlijke kleuren. We hebben een hedendaagse collectie kelimkussens met streepmotieven en fellere kleuren. Maar ook een traditionele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts