woensdag 26 augustus 2015

Showroom beton cire

Zo hebben wij al vele projecten op onze naam staan en leveren wij kwaliteit van een hoog afwerkingsniveau. In onze showroom kunnen wij u meer dan verschillende structuren laten zien. We kunnen het ons daarom goed voorstellen dat u het lastig vindt om een concrete voorstelling te maken van de mogelijkheden of het eindplaatje.


Beton Ciré , Beton Ciré. In deze winkel laten wij u concreet zien wat de mogelijkheden zijn van sierbeton .

Door de watervaste cementstructuur is. Bent u op zoek naar een betonlook vloer of andere toepassingen met betonlook of u wil toch het echte beton dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een beton cire badkamer heeft namelijk geen voegen en daardoor ook geen schimmels. Daarnaast is het schoonmaken zeer.


In de showroom zijn beton cire badkamers opgesteld. Wij raden u aan de definitieve kleur vanaf staal te bepalen. Kleurstalen zijn oa te bekijken in onze showroom op de Schaafstraat 26C in Amsterdam (Noord) of bij een van onze dealers.


Leverancier van de beste beton cire tegen de scherpste prijs.

Een totaalsysteem inclusief primers en coating. Kenmerkend voor onze werkwijze is de klant die centraal staat in het gehele proces, het vakwerk en de hoge kwaliteit van het eindresultaat. Hierdoor heeft u nog jaren plezier van beton ciré in uw badkamer. Om meer ideeën op te doen over het toepassen van dit prachtige bent u van harte welkom in onze showroom in . Instuc beton - ciré is van oorsprong een uit Frankrijk afkomstige betonstuc.


Bekijk de kleuren en voorbeelden bij ons in de showroom te Haarlem. Puur en authentiek zijn de kenmerken die van toepassing zijn op. Wij zijn officiële dealer van het merk StoneAge. Badkamer- showroom -door-MOLITLI-Interieurmakers- 11. Kom langs voor een bezoek aan de showroom om uw kleur te bepalen.


Bezoek onze showroom om u vrijblijvend te laten adviseren! Binnenkort meer informatie over onze vloerafwerkingen. Alvast nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! WIE IS FRITS KOOL Eigenaar Frits Kool is iemand die met veel passie bij elke opdracht mooi werk levert.


Bezoek een beton cire showroom Gelderland van Cemcolori. Onderhoudsvriendelijk, duurzaam, waterdicht, in diverse kleuren leverbaar en tegen scherpe prijzen!

De keuze voor betonlook is snel gemaakt als u het in een showroom kunt bekijken. Showroom Culimaat, Berlicum. VERBAU keukenwand beton - ciré.


Het natuurlijke materiaal wordt door puur vakmanschap aangebracht. Overweeg je een betonlook in huis, winkel of kantoor? Het is een unieke, bikkelharde, waterdichte afwerking welke mogelijk is in alle kleuren van de regenboog.


Vraag advies en wees welkom. Wij adviseren u een afspraak te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts