maandag 31 augustus 2015

Ral 6009 grachtengroen

De Bobi Bella is een nieuwe kunststof brievenbus van het bekende Finse merk Bobi. Deze brievenbus heeft een ruime capaciteit en is gemaakt van hoogwaardig kunststof (polypropyleen) en weersbestendig (UV en vorst). De buitenlak is vochtreguleren geeft een goede bescherming en is gemakkelijk aan te brengen. Je kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen.


Op zoek naar goede, voordelige verf in kleur Sikkens Authentieke kleuren Q0. Monumentengroen, Vechtcrême, Grachtengroen , Bentheimergeel en Ossebloedrood behoren onder andere tot deze kleuren.

Grootste keuze brievenbussen, de goedkoopste van Bobi. Flexa Professional buitenlak grachtengroen hoogglans 7ml is geschikt voor buitengebruik. De hoogglans lak is terpentinegedragen en high solid vochtregulerend. Sikkens Buitenlak op basis van alkydhars, is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. Het is een zeer duurzame aflak op basis van gemodificeerd alkydhars.


De duurzaamheid wordt mede bepaald door o. Afmetingen (hxbxd): 480x360x2mm. Brievenbus bobi bella voor wand- en vrijstaande montage. Voor deze kleur is een aantal synoniemen in omloop: grachtengroen , monumentengroen of rijtuiggroen.

Standgroen is voor een historische verf. Alle 2ral kleuren vind je op RALkleur. Een overzicht van alle kleuren uit het RAL -systeem, die op eenvoudige wijze gratis te doorzoeken zijn. Bentheimer Geel, Crème, Geldersblauw, Grachtengroen , Ivoorwit, Loodgrijs, Monumentengroen, RAL . Om een lange levensduur te garanderen wordt de Bobi Bella gemaakt van hoogwaardige kunststof, dat goede bescherming geeft tegen de invloeden van zonlicht en . De verf kleur grachtengroen is een veel gezochte kleur.


De kleur wordt ook wel omschreven als een mengkleur van Berlijns . Op voorraad standaard kleuren voor de inzethorren. Het materiaal is niet alleen . Andere veelgekozen kleuren zijn. Wij kunnen bijna elke kleur voor u mengen met onze Sikkens mengmachines, zowel van de RAL kleurenwaaier als de Sikkens Kleurenwaaier. Behandeling De hekwerken en inrijpoorten worden roestwerend behandeld door het te galvaniseren (volblad verzinkt). Daarna worden ze tweemaal gepoedercoat (primerlaag en polyester deklaag) in de door u gewenst RAL -kleur.


Door deze drie behandelingen is uw hekwerk geheel onderhoudsvrij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts