maandag 31 augustus 2015

Boden betekenis

Boden (`bu:dən) (Samisch: Suttes, Meänkieli: Puuti of Putas) is een Zweedse gemeente (Zweeds: kommun) in het historische landschap Norrbotten en de tegenwoordige provincie Norrbottens län. Boden is tevens de naam van de hoofdplaats van deze gemeente, die een belangrijke garnizoensstad is. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Boden inzichtelijk te maken.


Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Boden en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in terechtgekomen?

Pas dan de verwijzing naar deze . Je hebt gezocht op het woord: Boden. Wat betekent de naam Boden ? Bekijk de betekenis , herkomst, populariteitsgrafieken en reacties op de naam Boden. De betekenis van boden vind je op deze pagina.


Er werden verschillende definities van boden gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen , omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Eén betekenis bevat ` boden `.

De spreekwoorden en gezegden zijn . Benieuwd naar de betekenis van Boden. Lees hier de oorsprong en betekenis ! Er is nog geen betekenis ingevoerd voor de voornaam Boden. Weet jij wat Boden betekent? Populariteit in Nederland.


Statistiek, Jaar, Jongensnaam, Meisjesnaam. Boden Zoek hier mooie voornamen met betekenis voor je baby. Je kunt ook op criteria zoeken. Wat is de betekenis van boden ? Boden betekent voorbode - Kijk op Betekenis -voornaam. Wij boden ♢Jullie boden ♢Zij boden boden - Zelfstandignaamwoord 1. SEINEN Gesang auf dem Boden der Fremde!


Dit grondgebied wordt meestal met land vertaal . Hier vind je informatie over de betekenis en de herkomst van de naam Boden. Beantwoord dan vragen over jouw naam om dit profiel nog completer te maken. De CoN cHERGE deezer Stede heeft, overeenkomstig met deeze tweederlei betekenis , ook een dubbel ampt.

Hy is Kastelein van het Stadhuis, waarin hy ook zyne wooning heeft, en hy neemt, als Hoofd der roêdraagende Boden , de roerende of onroerende goederen van zulken, die geregtelyk uitgewonnen zyn, in arreft, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts