De prijzen zijn respectievelijk € 5 € en € 85. De gerechten worden in duo of trio gegroepeerd met telkens een aantal passende wijnen (of bieren) erbij geselecteerd van € tot € 1per glas. Ik ga voor het zevengangenmenu en kies er zelf de wijn bij.
Prijzen zijn exclusief dranken. Het 12-gerechten menu wordt niet geserveerd tijdens het diner .
Het grootste menu kost 79€, in de Upper Room Bar boven kan je enkele kleinere gerechten en cocktails drinken voor 50€. Geen idee wat dat in het vocabularium van . Wie er wil reserveren, moet nog even geduld hebben, want tot de zo. Ook de prijzen van de wijnen en bieren per glas, prima passend bij de gerechten , zijn zeker niet overdreven. The Jane Antwerp, Antwerpen.
Want die is alweer in de . Piet Boon stond in voor de transformatie van een oude kapel tot een hedendaags restaurant, en is hier met glans in geslaagd.
De kapel is prachtig gerenoveerd met exclusieve, moderne materialen. De gigantische kroonluchter en de . Op deze laatste vrijdag van mei reden we naar Antwerpen. Het reserveren ging soepel en een week voordat het zover zou zijn kwamen keurig de adresgegevens en een gereserveerde parkeerplaats via de . Dit was best anders, maar zeker niet minder goed. Je hebt het nadeel van aan een toog te zitten, dus met meer dan personen lijkt dit me alles behalve haalbaar.
Op goed geluk surfte ik naar de site, en het was zo gepiept, . Na een huzarenrenovatie openden Sergio Herman en Nick Bril bijna een jaar geleden deze kapel die een tempel van eten en meer moest worden én geworden is. Even sukkelen in de ondergrondse . Chef-kok Nick Bril, Hermans voormalige rechterhand bij restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis, is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en stelt in overleg met Sergio het tasting menu samen. Waar kon u dit jaar het lekkerst eten? Op die vraag zocht De Morgen een antwoord.
Met zomerstages in restaurants Piazza Duomo en La Osteria Francescana, vorig jaar nog het beste restaurant ter werel deed Gianluca nog meer internationale ervaring op. Hij won al meerdere prijzen en werd . En wel voor het mooiste restaurant van de hele wereld!
Dat is knap werk van Sergio Herman en . Het restaurant van chef-kok Nick Bril én de alom bekende Sergio Herman. Toen we reserveerden was het een restaurant met ster, intussen kregen ze er een . Ik verschoot ook van de prijzen bij pure c toen ik laatst hun menu is bekeek :p . Tasting menu- gerechten. Niet getreur niet alleen de grote winnaar valt in de prijzen. Ook alle andere partners maken kans op een diner. Alle partners die er in slagen om voor . Ze is het bekendst van haar veertigjarige studie van het sociale en familiale leven van de chimpansee.
Ze is directrice van het Jane Goodall Institute in het Gombe Stream National Park. Zeker nu het restaurant verkozen is tot één van de mooiste restaurants van de werel is het een trekpleister voor het grote publiek. Als toonbeeld van multisensory hospitality ontleedt VENUEZ de indrukwekkend geboetseerde THE JANE aan de hand van de vijf zintuigen.
Hier zijn laagdrempelige gerechten te verkrijgen vanaf euro en de menuprijzen schommelen tussen euro (gerechten) of euro (gerechten). En dat is AIRrepublic: een zogenaamd .
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.