maandag 21 april 2014

Houten vloer white wash lakken

Houten vloer white wash lakken ? Voordelen, je kleur wordt beter beschermt, makkelijk in onderhou kortom gewoon doen. Geef je houten vloer een nieuwe look met white wash. Het bespaart je bovendien.


Voordat je de whitewash aanbrengt is het belangrijk dat eventuele oude laklagen volledig verwijderd zijn. Kom je wel eens vaker bij een stel vrienden thuis en ben je dan altijd jaloers op hun mooie, whitewash houten vloer ?

De white wash houten vloer is uiterst populair geworden in de afgelopen jaren en het is dan ook niet gek dat je zelf ook zo een mooie vloer wilt. Wist je trouwens dat je dit relatief eenvoudig zelf kunt doen? Op de lange duur is dit een gunstig bijkomend effect.


Voor het slijtvast afwerken van de vloer gebruikt u: Jotun Trestjerner Gulvlakk WB. De blanke lak is speciaal ontwikkeld voor het lakken van houten. Eiken houten vloeren kun je uitstekend kleuren met kleurolie. Je kunt je vloer een metamorfose geven.


We laten je in deze klusvideo zien hoe je je vloer voorziet van blackwash. Ik heb de volgende reeks vragen: 1.

Wat is het verschil tussen lak , olie, . White wash is een olie met wit pigment die in het hout wordt geboend. Dat boenen doe je nadat de vloer van oude lagen als lak en olie is ontdaan en helemaal glad is geschuurd. Met blanke vloerlak behoud je de originele houtkleur.


Gebruik vloerbeits en een beschermende laklaag als je kleur wilt. Met whitewash lak breng je een lichte kleurzweem aan. Bij het lakken heb je keuze uit hoogglans, zijdeglans of een geheel matte afwerking. Zachthouten vloeren worden vaak gekleurd met een transparante kleurbeits of olie.


De nerf is dan nog wel zichtbaar, maar het hout neemt een kleur aan. White - en grey- wash zijn momenteel erg populair, maar ook hardhoutkleuren zoals eiken, notenhouten of een warme donkere wengé-kleur. Naast deze natuurkleuren . Parket schuren en behandelen met White Wash of Grey Wash. De kleuren White Wash en Grey Wash op een parketvloer zijn de laatste jaren een trend als het gaat om de afwerking voor houten vloeren. Voorbeelden van onze werkzaamheden.


Nabehandling met olie of lak is ook mogelijk. Uw houten vloer of parketvloer laten kleuren, zoals white wash ? Vraag naar de mogelijkheden. Laat een vakman uw Vloer weer.

Daarom zijn wij op zoek naar een vakman die de vloer kan schuren en daarna kan logen (tegen vlekken door zuigkracht grenen) en vervolgens kan oliën in eventueel een lichte whitewash. Dit kan voor een eerlijke prijs en wij werken snel en goed. Een parketvloer (of andere soort houten vloer ) stofvrij schuren kan met de professionele schuurmachines waarmee wij schuren. Grenen houten vloer met white wash uitstraling, het kan! Nadat alles droog is, schuur je de meubels of vloer opnieuw op met zeer fijn schuur papier.


Gebruik tot slot glitsa polish als je het meubel met white wash -effect extra wilt beschermen. Ook dit breng je aan met kwast . Werkomschrijving: Nieuwe vloer leveren en plaatsen, hoge plint plaatsen en afwerken met componenten olie white wash. Kambala bruynzeel stroken parket Castricum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts