woensdag 16 april 2014

Butterfly veranda

Alle materialen zijn op maat geleverd en voorgeboord. Bekijk de webshop voor onze scherpe prijs. De staanders en liggers zijn van . Het dak is gemaakt van meerwandig polycarbonaatplaten in de kleur helder.


Losse schoren worden bijgeleverd.

Optioneel is een bijpassende goot leverbaar. We helpen u graag om het buiten wonen zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Woodvision vindt dat iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. Daarom ontwikkelen en produceren we het beste en mooiste tuinhout om lekker buiten te kunnen leven. Jaarlijks komen we met nieuwe producten en . Het Bouwpakket Bestaat Uit De Volgende Onderdelen: Vuren Verlijmde Staanders 12xCm.


Muurbalk En Voorbalk 6xCm.

Omschrijving: Vergroot je leefruimte met een veranda, buiten maar toch ook een beetje binnen. Geniet van alle seizoenen in de gezonde buitenlucht. Een Veranda Vergroot Uw Woongenot Het Hele Jaar Door. U Geniet Langer Van Het Buitenleven. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag.


Butterfly Veranda 3m breed. Een veranda vergroot uw woongenot het hele jaar door, U kunt langer genieten van het buitenleven. De dakplaten zijn 16mm dik en zijn verkrijgbaar in de types helder en opaal. Kom eens lang bij de Houtburcht!


Met de butterfly veranda kan je het gehele jaar lekker genieten van het buitenleven, regen of niet. Geen beschrijving beschikbaar. De overkapping wordt geleverd met bijkomende handleiding. Alles dat nodig is voor de aanleg van uw tuin, zoals sierbestrating, grind en tuinhout vindt u hier, inclusief uitgebreid en goed advies van de medewerkers.


Dakplaten: helder, opaal of IR. Afmeting: 5(b) x 3(d) cm. Alle bouwmaterialen zijn op maat geleverd en voorgeboord.

Behandeling, Groen geïmpregneerd. Materiaal, Vuren geïmpregneerd. Randafwerking, Met schoren. Uitgebreide omschrijving : 7x 3cm. Beschikbaarheid: In voorraad.


Vego levert een ruim assortiment scherp geprijsde kwaliteitsproducten. We zijn officieel dealer van de bekende merken in Sierbestrating, Tuinhout en Tuinverlichting. Op Speurders vind je OP=OP! This Pin was discovered by mireille. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Shop with confidence on eBay!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts