woensdag 30 april 2014

Lijstenmakerij schagen

Lijstenmakerij de OMLIJSTING uit SCHAGEN is te vinden op Lijstenmakerij Nederland. U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak. Voor alles wat u op maat nodig heeft. Ook voor canvas prints, ovale en ronde lijsten en betaalbare wissellijsten. De meest volledige site met ruim 66.


Hier op deze site krijgt u alvast een beeld daarvan. Daarnaast hebben wij in Schagen een lijstenmakerij , . Geïnteresseerden kunnen hun hart ophalen en mooie kunstwerken komen bezichtigen en eventueel aankopen. Wat deze kunstroute belicht is de diversiteit van wat er geëxposeerd wordt.


De ambachtelijke lijstenmakerij Rojos uit Waarland maakt geheel in eigen huis talloze schilderijlijsten. Een schilderij komt, naast Perfect White Artglas, pas echt tot zijn recht wanneer deze een lijst op maat heeft. Op deze manier stelt u zelf uw lijst samen en bent u verzekerd van een lijst die . Alkmaar, Drechterwaard 16.


Arbeidsmatige activiteiten. Sinds oktober is Achter de dijk gevestigd in het prachtige, nieuwe pand aan de Witte Paal 2 wat werd gebouwd in opdracht van Hans en Margret van de Berg. In het nieuwe pand hebben onze werkplaats en fotostudio een hele mooie nieuwe plek gekregen.


Komt u langs op onze openingstijden of maak . De Lijst heeft zich vooral de laatste jaren gespecialiseerd in mooie handgekleurde en over de . Ontbrekend: schagen Afbeeldingen van lijstenmakerij schagen Meer afbeeldingen voor lijstenmakerij schagen Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. SCHAGEN - Voor het derde jaar wordt dit weekend op de Witte Paal in Schagen de Open Atelierroute georganiseerd. Al vanaf de eerste editie is zij betrokken bij de Open Atelierroute.


Een fenomeen dat ze steeds verder ziet groeien: ,,We krijgen meer naamsbekendheid en omdat . Kom langs in ons atelier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts