dinsdag 22 april 2014

Portas traprenovatie

De oplossing voor uw versleten trap: Een PORTAS - traprenovatie. Met ons geperfectioneerde en beproefde trede-op-trede-systeem verandert uw bestaande trap meestal binnen een dag in een mooie nieuwe. Daarbij worden de oude traptreden door uw PORTAS-vakbedrijf bekleed met nieuwe treden op maat gemaakt. Bij het trede-op-trede- systeem blijft de intacte kern van uw trap behouden.


Deze aanwezige traptreden worden bekleed met nieuwe, op maat gemaakte treden.

Voor een nog betere duurzaamheid en maximale stevigheid verankeren we een aluminuim . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Het PORTAS trede-op- trede-systeem. Als uw trap jarenlang intensief is gebruikt, is dat duidelijk zichtbaar. Ons systeem voor trappenrenovatie biedt een snelle en duurzame oplossing. Mijn man reeds binnen een week een deur kapot met zijn rolstoel.


Nu heb ik acht nieuwe deuren gekocht bij Roba, dit zijn deuren bekleed met trespa en onverwoestbaar, slechts . Uitgesleten treden en losse trapneuzen vormen een groot veiligheidsrisico, vooral voor kleine kinderen en mensen die slecht ter been zijn.

Hiervoor bieden wij een uitstekende oplossing: De beproefde, veilige en moderne traprenovatie van PORTAS , die . Bovendien doet een versleten trap geen recht aan uw interieur. Nicole Caers, Bart Vackier, Dominique De Coninck en anderen vinden dit leuk. Keukenrenovatie - PORTAS Nederland Renovatie. En na dit, hier is de eerste indruk. Upstairs Traprenovatie al beoordeeld.


Geef uw mening vandaag en help online vertrouwen op te bouwen. Portas Traprenovatie Prijzen. Wie heeft zijn trap laten renoveren? Wat zijn jullie ervaringen met de verschillende bedrijven?


Wat heeft het ongeveer gekost? Het betreft standaard trappen in een gewone . Bij een kop koffie antwoord ik graag op je vragen. Heeft iemand ervaring met een traprenovatie Trede-over-Trede?


Wij hebben offertes gekregen bij verschillende bedrijfen, nl. Beide werken met een andere techniek: de ene kleeft de nieuwe traptreden zeer vast on 1 passend op een soort schuimlaag op de trap en ebweert dat .

Sectoren, Uw huis - bouw en renovatie. Gegevens verstrekt door de exposant, Jaarbeurs Gent is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts