woensdag 23 april 2014

Badkamer portugese tegels

Portugese tegels badkamer ? Wij hebben vele merken waaronder Castelo. Laat u inspireren in onze showroom. Kleurrijke patronen vindt u in onze WorldTegelExpo.


De vaak eeuwenoude patronen die de tegels sieren, kun je helemaal naar eigen wens op allerlei manier met elkaar combineren. Zo creëer je je eigen unieke badkamervloer- of .

Keramische portugese tegels zijn uitermate geschikt voor toepassing in een badkamer of toilet. We zien vaak een combinatie tussen portugese badkamertegels en portugese tegels toilet. Ook is een combinatie met reguliere vloer- of wandtegels erg mooi. In onze showroom zijn alle portugese tegels badkamer te bekijken . Eigen productie, handgemaakte tegels uit voorraad leverbaar, deskund.


Vandaar dat deze tegels ook vaak Marokkaanse tegels worden genoemd. Tegenwoordig komen ze veelal uit Vietnam waar men de beste kwaliteit cementtegels weet te maken. De cementtegels worden behandeld met een sealer en zijn dan prima geschikt voor het gebruik in de badkamer.

De Couleur Traditional tegels zijn traditioneel en wat meer gewaagd in kleurgebruik. Op de cementtegels wordt een toplaag van marmerpoeder geperst. Een bekende eigenschap van marmer is dat het poreus is.


Dit betekent dat deze tegels extra onderhoud nodig hebben. Met name als u deze in de keuken of badkamer wilt . Deze tegels zijn op diverse plekken te vinden in de badkamer. Deze zijn ook te vinden in de ruime inloopdouche achter de badkamermeubel. Bekijk de klant ervaring op onze . Cementtegels in de badkamer zijn trending!


Deze authentieke cementtegels geven sfeer aan een moderne badkamer. Maar ze zijn ook ideaal om een bestaande badkamer een nieuwe look te geven. Onze collectie natuursteen is een bron van inspiratie. Wij geven advies vanuit onze passie.


Het antwoord hierop is simpel. Wilt u eens wat anders op uw huidige vloer en zoekt u een alternatief voor de huidige fabrieksmatig geproduceerde vloer en wandtegels. Want deze tegels zijn werkelijk het alternatief om een sfeer bij u in huis te creëren die zijn gelijke niet kent. Ouderwetse tegels in een nieuw jasje “ Vintage tegels ” dé trend van dit moment!


Niet meer weg te denken uit onze Retro badkamer , keuken en toilet.

Een combinatie van verschillende tegels geeft je badkamer een speelse en unieke look. De verschillende tegels kun je prachtig combineren met een rustige (witte) basis of met beton voor een stoerdere look. Niet alleen meer op de klassieke wijze maar ook in een modern jasje zoals. Wanneer je de handgemaakte patroontegels in willekeurig.


Keukenvloer met cementtegels in zwart, grijs en wit van OSM . Ze zijn ook geschikt voor houtsnippers en uw badkamer. Voor een langdurig te kunnen genieten met je muur decor, . Klassieke portugese tegels portugese vloertegels tegels portugees vives vodevil diglas octogone verkrijgbaar bij de onderhoudsvrije keramische portugese tegel specialist nederland vlagsma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts