dinsdag 22 april 2014

Abb automaten

De system pro M compact S2is een serie stroom limiterende overstroombeveiligingen met twee verschillende uitschakelmechanismes. Het tijd vertraagde thermische mechanisme voor beveiliging tegen overbelasting en het magnetische mechanisme voor kortsluitbeveiliging. Zij zijn beschikbaar in verschillende . Zo kunnen er in dezelfde installatie automaten uit beide series gebruikt worden, zelfs in combinatie met kamgeleiders.


Door gebruik van het beste behuizings- materiaal, is ABB.

Stapsgewijs is het product geƫvolueerd. De S2serie is volledig geoptimaliseerd naar de (veeleisende) behoeften van de gebruiker. Wij durven te stellen dat het de beste serie installatieautomaten in zijn soort is. ABB groepenkast met busboard. Alle aardlekschakelaars en installatieautomaten zijn uit voorraad leverbaar in onze webwinkel.


ABB installatie- automaten online bestellen bij groepenkastcompleet. Vind hier alle losse Abb Haf groepenkast onderdelen van installatie automaten tot kamrail.

Voordeligste keuze natuurlijk bij Euro-electronics. Doormiddel van een ABB Fornuisbrug kunt u van twee ABB flexomaten een forbuisgroep maken. Ook is het mogelijk om met 3 . Op voorraad √ Snelle levering. Verwachte levertijd van tot weken. Levertijd tot werkdagen.


Status: Voorraadhoudend - Courant. Indicatieve levertijd: dagen. Groot assortiment, eigen voorraad en een snelle levering. ABB Haf automaten standaard nodig? Nu te koop bij Klusspullen.


ABB S2heeft voor iedere toepassing de beste installatieautomaat. Uitschakelkarakteristiek c, Nom. Installatieautomaat fase en nul 10A ABB - makkelijk vanuit huis online bestellen - bij Conrad. Het kortsluitvermogen is 6kA.


De markeringen zijn kras- en solventbestendig door de laserbedrukking.

Deze automaat heeft 25mm² kooi terminals met een IPvingerveiligheid. Alle gegevens staan op de voorkant duidelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts