woensdag 30 april 2014

Badkamermeubel oud hout

Als u zoekt naar een nieuw badkamermeubel voor uw badkamer dan is het zeker de moeite waard om de oud houten badkamermeubels van Restyle XL eens te bekijken. Informeer naar de mogelijkheden! Jan van ijken oude bouwmaterialen beschikt over een eigen hout- en natuursteenwerkplaats waar wij de meubels maken op maat met een. Mooie wastafel met een authentieke uitstraling.


Het blad is gemaakt van oud eiken planken en heeft een geleefde uitstraling met verschillende kleur nuances. De planken zijn al tientallen jaren oud en.

Badkamermeubels gemaakt van steigerhout, steigerbuizen en staal in alle soorten en maten. Met deuren, laden of op maat gemaakt zodat je het zwevend aan de muur kan bevestigen. Naast de schitterende houten accessoires zoals staande spiegels met een houten frame, zijn houten badkamermeubels een aanwinst voor de badkamer. Wilt u echt iets bijzonders in uw badkamer?


Laat dan een badkamermeubel ontwerpen van oud hout zoals steigerhout en sloophout. We hebben ook hangende ofwel zwevende badkamermeubels van oud steigerhout. Aan de achterkant bevestigen wij dan een stevige lat waaraan het meubel opgehangen kan worden. En heeft u nog geen spiegel dan kunnen we dat, op verzoek, ook .

Samen met een betonnen wastafel, een uniek meubelstuk. Gewoon om geschikt familie, onze meubelgalerie indienen veel soorten beelden Furnish, . De knoesten en scheuren zijn opgevuld en bewerkt, zodat hij standhoudt in een vochtige omgeving. Het meubel is zwevend opgehangen zodat er makkelijk schoongemaakt kan worden onder het meubel. Betaald u graag teveel voor uw badmeubel ? Maak met onze tips eenvoudig zelf een badmeubel met een landelijke uitstraling van oude havenplanken. Hieronder vindt u een korte beschrijving van een badmeubel dat door een van onze klanten gemaakt is van oude.


Massief houten badkamermeubelen , in alle landelijke stijlen leverbaar. Ideaal te combineren met uw massief houten keuken. Een plek om helemaal tot rust te komen.


Wij hebben standaard badkamermeubelen , maar kunnen ze ook op maat maken. Veel van onze meubelen zijn eikenhout met bladen van blauwe steen. Op zoek naar echte houten badkamermeubelen ? Wij leveren teakhouten badkamermeubelen met verschillende wastafels uit voorraad.


Neem gerust een kijkje bij de badkamermeubels die wij reeds hebben vervaardigd van diverse soorten hout zoals,Eiken ,wagondelen,barnwoo indianexpres, oudeiken. Dit in combinatie met een stylvolle waskom en mooie kraan geeft uw badkamer juist dat beetje extra waar u jaren lang van kan genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts