maandag 21 april 2014

Parket schuren zeeland

Vertoont uw houten vloer slijtage plekken of bent u uitgekeken op de huidige kleur? Woodstep is gespecialiseerd in het renoveren, vernieuwen en herstellen van houten vloeren. Onze eigen parketteurs komen bij u thuis in Zeeland. Wij verkopen en installeren multiplanken, lamelplanken, traditioneel parket , laminaat(quick-step) pvc-vloeren,buitenterrassen en trapbekledingssystemen. Al meer dan jaar leveren wij kwaliteitsvloeren binnen Zeeland maar ook verderop in Nederland en over de grens.


Men kent ons vanwege de constante kwaliteit en persoonlijk, vakkundig advies.

Naast het leveren van vloeren werken wij ook samen met de beste vloerleggers voor het leggen, opknappen en schuren. Kom eens langs in onze showroom aan de Jacob Valckestraat in Goes. Zoekt u een nieuwe vloer? Houten vloeren renovatie Zeeland ? Je houten vloer verdient het. Vakmanschap gemakkelijk geprijsd.


Vakkundig voor een lage prijs. Een houten vloer renovatie in Zeeland.

VH parketvloeren is gevestigd in het Zeeuwse Terneuzen, zuidwesten van Nederland en is door directe aansluiting via de westerscheldetunnel gemakkelijk bereikbaar. Het schuren van een vloer is een precies werk, welke verschillende handelingen bevat. Wijzijn in alleopzichtennauwkeurig in betrouwbaar, van de voorbereiding tot en met de rekening.


Wijklaren de klus van Atot Z. Vanaf 4Euro schuren wij uw vloer. Bekijk onze reviews en uitgebreid aanbod van diensten en producten. Vrijblijvend advies bij u thuis! Eigen parketteurs in dienst! We houden ons bezig met de verkoop, het leggen en renoveren van paket, laminaat, houtenvloeren, houten vloeren in diverse patronen en uitvoeringen.


De Jonge parket is gevestigd in Kapelle, Zeeland. Ons team van ervaren parketteurs en timmerlieden staat garant voor een perfecte afwerking van uw interieur. Wij bieden voor zowel particulieren als bedrijven een passende.


Is uw houten- of parketvloer versleten en is het tijd voor een opknapbeurt? Vloeren schuren in Zeeland. Laat uw vloer schuren in Zeeland. Als je een vloer zo lang mogelijk netjes wil houden, dan is een opknapbeurt na enkele jaren echt nodig.


Vind parket schuren op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Daarom bent u bij Au Chateau verzekerd van een prachtige kwaliteitsvloer! Onze oude locatie op in Uden is inmiddels gesloten. U kunt vanaf nu terecht op onze nieuwe locatie op de Hogeweg te Zeeland.


Zeeland parket is centraal gevestigd op het industrieterrein noordzaklangs de snelweg Abij. Tijdens het schuren kwam er vrijwel geen stof vrij. Uw houten parketvloer , gekozen karakter en gelegd met vakmanschap.


Zeeland Parket is gevestigd op het Industrieterrein Noordzak bij Heinkenszand. Specialist in parket op vloerverwarming, geluidsisolerende vloeren en buitenparket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts