woensdag 23 april 2014

Duoplank

Goede duoplanken hebben een massieve toplaag van Europees eiken. In dit blogartikel geven we meer . Wij produceren de duoplank speciaal op maat. Duoplank Onwrikbaar Vast Karakter in huis met deze prachtige Duoplank.


Deze Plank heeft een toplaag van 4mm.

Wil je deze uitgebreide serie planken eens van dichtbij bekijken? Ze zijn te zien in één van onze showrooms door heel Nederland. Wat is het verschil tussen lamelparket vloeren en duoplank parket ? De Gebroeders Janssen maken u graag wegwijs in de wereld van het samengesteld parket. Vind duoplank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Duoplank lamelparket vloeren, duoplank eiken direct uit onze fabriek zonder tussenhandel.

Barnevel Zoetermeer, Amsterdam, Utrecht. Wilt u een stijlvolle vloer waar u lang van kunt genieten? Kies dan de duoplank van Bebo Parket. Wij zijn van een doorsnee houthandel uitgegroeid tot één van de grootste parketleveranciers in Nederland. In ons fabriek worden de duoplanken met de modernste apparatuur verwerkt.


Lamelparket, ook wel multiplank genoem is nog steeds het meest innovatieve product onder de houten vloeren. Duoplank , is nog steeds het meest innovatieve product onder de houten vloeren. Duoplank is een houten vloer waarvan de bovenkant bestaat uit een toplaag van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout en een basislaag van eersteklas multiplex. Hierdoor heeft uw vloer dezelfde uitstraling als een massieve houten vloer, . Ze zijn opgebouwd uit berken multiplex, een zware soort multiplex met een groot aantal lagen.


Multiplanken worden ook wel duoplanken genoemd. Bij een multiplank vloer wordt de uitstraling van een massief houten plankenvloer gecombineerd met de voordelen van traditioneel parket. De vloerdelen zijn gemaakt van een stabiele onderlaag ( meestal watervast verlijmd berken multiplex), met een massief houten toplaag. Lamelparket levert nog wel eens misverstanden bij de klanten op, daarom willen wij jou daar graag bij helpen.


Lees hier verder om het verschil te ontdekken.

De duoplank is een samengesteld product. De mm dikke duoplank is opgebouwd uit een rug van lagen kruislinks verlijmde watervaste berkenmultiplex van mm dik. De toplaag bestaat uit mm massief edelhout. De mm dikke duoplank is.


Hoe prachtig een massief houten vloer ook kan zijn, door de werking van het hout is het niet altijd de perfecte keuze. De werking van het hout kan worden beïnvloed door de luchtvochtigheid en de kamertemperatuur. Hierdoor is de combinatie met vloerverwarming ook niet altijd optimaal.


De verlijming in de Duoplank perst de onderlinge delen samen, waardoor een Duoplank niet kromtrekt. Een goede duoplank is opgebouwd uit op elkaar gelijmde lagen, een laag edelhout en een laag. Dit zorgt voor beperkte kiervorming en houdt tevens de werking van het hout onder controle.


Er is een eventuele afwerking in vijftien verschillende kleursoorten mogelijk, waarbij de plank zijn rustieke uitstraling behoudt. De houten duoplank bestaat uit, het woord zegt het al, lagen. Alle informatie over deze vloersoort vind u op deze pagina, of kom ze een keer bekijken!


Nergens meer keuze in Eiken Parket Vloeren. Houthandel Gadero biedt scherp goedkoop Lamelparket met -gratis levering- in heel benelux. Ontdek Gadero, uw specialist in eiken houten vloerdelen, ook duoplank voor vloerverwarming. Maar de meeste gebruikte soort is eiken. Bijkomend voordeel is dat duoplanken gemakkelijk door een doe het zelver te leggen zijn.


De onbehandelde vloerdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts