vrijdag 18 april 2014

Bamboe zonwering

Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnekomt. Het bamboe rolgordijn in neutrale kleur past bij verschillende interieurstijlen. De hoogtes kunnen afwijken. Compleet met ophanghaakjes.


Bestelt u uw nieuwe bamboe rolgordijnen bij Intergar dan . Met ons bamboe pergola bouwpakket kunt u snel en eenvoudig mooie overkappingen maken in de tuin of op het terras.

Bamboe rolgordijnen nu bij HORNBACH kopen! Ben je op zoek naar bamboe rolgordijnen? Haal de natuur op een prachtige wijze in huis met bamboe rolgordijnen. Voor iedereen een voordeel.


De bamboe rolgordijnen hebben zich doen gelden in eigentijdse architectuur, van functioneel tot design. Gemaakt van 1 echt bamboe. Heel decoratief voor uw tuinhuisje,serre,jacuzzi.


Rolgordijn bamboe - bruin - 150x1cm.

Maar ook binnenshuis dus ongekende handige zonwering. Van binnen wel naar buitenkijken maar van buiten niet naar binnen voor een veilig (prive-) gevoel. In een keer een sfeer verhogende zicht-,zon-, wind werende . Huizen zijn niet meer standaard. Wij bieden u voor ieder raam een passend bamboe rolgordijn.


Onze collectie van rolgordijnen is zeer breed en biedt vele mogelijkheden op het gebied van echte bamboe , kleur, modellen en toepassingen. Deze rolgordijnen zijn van bamboestroken gemaakt en worden met een koord opgerold. De latten zijn van dikke bamboestroken ( dikker dan standaard rolgordijnen ). De boven en onder latten zijn . Ga naar de site en ontdek ons grote assortiment bamboe jaloezieën 50mm en onze lopende acties! Dat doet u bij Topjaloezieën.


U bent op zoek naar bamboe rolgordijnen maar u weet niet goed waar u moet zijn. In dat geval is Raamdecoland voor u de oplossing. Wij beschikken over prachtige, brede bamboe rolgordijnen die duurzaam zijn geproduceerd.


Bekijk online ons gehele assortiment. Donkere rolgordijnen van JYSK. Due rolgordijnen van JYSK.

Verduisterende rolgordijnen van JYSK. Goed ontworpen rolgordijnen en gordijnen. Je vindt bij ons alles van verduisterende rolgordijnen tot prachtige gordijnen in allerlei materialen en stijlen. Ook bieden we bamboe , de ecologisch meest verantwoorde houtsoort, . Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Houten en bamboe jaloezieen. De keuze van de jaloezie is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw woning. Daarom bieden wij u een breed assortiment. Houdt de zon en warmte buiten met een bamboe rolgordijn. SPECIALIST in buitenrolgordijnen!


We berekenen uw droomveranda, pergola, of carport bij u thuis - Eigen fabrikaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts