woensdag 23 april 2014

Geverfde vloer

Op zoek naar geschilderde houten vloeren voor bijvoorbeeld een brocante uitstraling? U bent aan het juiste adres bij Plankenland! Een geschilderde houten vloer is de nieuwste trend als het gaat om een parketvloer. Dekkend geschilderde vloeren zijn leverbaar in diverse kleuren vloerverf.


Bij Forrester heb je keuze uit een zeer breed assortiment houten vloeren.

Van klassieke tot moderne en van verouderde tot geverfde vloeren. Daarnaast kun je kiezen voor diverse afwerkingen als was en (kleur)oliën. De mogelijkheden zijn oneindig.


Trend van de laatste periode is de geverfde vloer , waarvan de witte kleur . Heeft iemand ervaring met het verwijderen van verf van een houten vloer ? Volgende week heb ik een bezichtiging voor een huis en de (eiken)houten vloer hiervan is wit geschilder wat ik erg zonde vind. Nu loop ik een beetje op de zaken vooruit want het is nog maar een bezichtiging maar uit .

Kant en klare geschilderde vloeren in iedere ral kleur. Wit geschilderde houten vloer is helder, fris en trendy. We have this thing with floors.


Betonvloeren, vloeren met een patroontje, houten vloeren , vloeren van spiegelscherven (ja, echt)… we vinden ze stuk voor stuk prachtig. En hoewel we sowieso al fan zijn van onbewerkte houten vloeren , vinden we het stiekem ook prachtig als deze geverfd zijn. De heldere, frisse uitstraling van een witte houten vloer past goed bij de moderne opvattingen over interieur en design. Internationale ontwerpers en architecten kiezen in hun werk vaak voor deze. Een witte houten vloer is bijna niet weg te denken uit de hedendaagse vintage en retro interieurs.


Kleurrijke kleden, stijlvolle banken en fancy cactussen maken het plaatje helemaal compleet samen met een wit geverfde houten vloer. Het is gedurf dat moeten we te kennen geven, maar een wit geverfde. Ik heb een vuurhouten vloer waar een aantal lagen Rambo warm wenge 7overheen geverfd is.


Ik denk wel minimaal lagen want de vloer heeft een donkere. Wit geverfde vloer , op maat gemaakt: geschaafd en getrommeld. Deze wit geverfde vloer is van de hoogste kwaliteit Europees eiken. Wat staat mij te doen als ik een vloer wil leggen op geschilderd beton?


De verf zit goed vast op de gron bladert niet af en het beton is gelijk.

Moet ik eerst de verf verwijderen of bestaat er een manier om tegels vast te leggen op de geverfde vloer ? Deze bevindt zich voor de lift in de kelderverdieping. Dat kan effen, of in een patroon en in hoogglans, mat of zelfs opgeschuurd. Overweeg je oude vloer eens een likje verf te geven.


Geverfde vloeren werden vroeger erg veel toegepast in oude landhuizen en grote . De geschilderde vloeren van Oldhuys staan bekend om hun hoge kwaliteit. Silo was één van de eerste winkels in Nederland die deze vloeren aanbood. Intussen hebben wij al heel wat klanten blij gemaakt met onze vloeren.


Geschilderde vloeren zijn ook geschikt voor horeca en winkelpand. In onze showroom kunt u de diverse mogelijkheden bezichtigen én bespreken. Eén van de producten die wij. Heel trendy zijn ook de glanzende dan wel matte dekkend wit gespoten houten vloeren.


Niet alleen kiezen steeds meer designers maar ook particulieren hiervoor. Dit zijn prachtige egale vloeren waarin de houtstructuur zichtbaar blijft. Een dekkend wit geverfde vloer geeft een ruimtelijk, strak en rustig effect en past perfect .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts